JongNL Gennep steunt de Voedselbank

JongNL Gennep steunt de Voedselbank

De feestdagen komen er bijna aan. In deze periode zijn we vaak druk met cadeautjes en lekker eten. We hebben het thuis vaak goed en kunnen veel kopen voor onszelf, maar niet iedereen heeft het zo goed als wij!

JongNL wil deze dagen ook denken aan de Limburgers die het wat minder goed hebben.

Limburgse regionale publieke omroep L1 organiseert van 5 t/m 13 december een inzamelingsactie voor de Limburgse Voedselbank. Jong Nederland Gennep voelt zich maatschappelijk betrokken en helpt dit jaar weer mee met deze actie. Het doel is om zoveel mogelijk houdbare levensmiddelen in te zamelen, om hiermee de klanten van de Voedselbank een smakelijke kerst te bezorgen.

Hoe gaat Jong NL Gennep helpen?
Kinderen hebben tijdens de groepsavond dozen versierd. Thuis vullen ze deze samen met hun ouders, vriendjes en familie met houdbare levensmiddelen. In de actieperiode leveren de kinderen de dozen in tijdens de groepsavond. Op die manier hopen we meer dan 100 gevulde dozen te verzamelen.

Hoe kunt u helpen?
Alle inwoners van Gennep kunnen in de periode van donderdag 6 t/m donderdag 13 december ook producten inleveren:

- Op de werkdagen van 18.30-19.30u is de Blokhut (Pr. Irenestraat 23) open als inzamelpunt.
- Op zaterdag 8 december voeren we van 09.00-14.00u actie bij de Jan Linders.

Alle producten, mits houdbaar en niet gekoeld/bevroren, zijn welkom. U kunt ook een financiële bijdrage schenken. Hopelijk maken we er met z’n allen een mooie en gulle kerst van. Alvast bedankt voor uw hulp!

Heb jij net zo’n mooi initiatief of wil jij ook samen met je collega’s, vrienden, school of vereniging in actie komen voor de Voedselbank? Meld dan je actie aan op www.l1.nl/voedselbank of mail naar voedselbank@l1.nl

L1 Samen voor de Voedselbank

Het boodschappenlijstje, alle acties, online doneren en nog veel meer info vind je op L1.nl/Voedselbank


Vragen, initiatieven of ideeën? Voedselbank@L1.nl

Logo 1Limburg

Programma's