Jack Vinders winnaar L1MBO TOP 100 2015

Jack Vinders winnaar L1MBO TOP 100 2015

De winnaar van 2015 is de winnaar van 2014 en 2013! Jack Vinders uit Kerkrade is zanger en cabaretier, maar ook liedjesschrijver, acteur en columnist.

Voor de Limburgse kranten verzorgt hij columns, hij presenteert programma's en schrijft muziek en teksten voor zichzelf en voorheen voor het theaterduo SjwatsWies.

Jack is een zanger en vertolker van luistermuziek, Franse chansons, ballades en swingende songs. een rasartiest van Limburgse bodem met nationale en internationale uitstraling.

D’r Kloon was een lied uit het theaterprogramma Sjaafspieene (houtschaafsels) van Sjwats-Wies (Jack Vinders en Roger Lataster). Deze tragikomedie handelde over een failliet circus. Muziek is van Jack Vinders en Wiel Hamers, tekst van Jack zelf. D’r Kloon verscheen in 2000 op de cd Intens.

Bekijk de complete lijst van de Limbo Top 100 van 2015 hier.

Logo 1Limburg

Trucker ondergedoken voor Gele Hesjes: 'Gaat niet werken'

Trucker ondergedoken voor Gele Hesjes: 'Gaat niet werken'

De advocaat van de 47-jarige trucker, die vrijdag een demonstrant van de Gele Hesjes doodreed, is niet te spreken over de acties van deze groepering. "Ik vind dat gewoon een criminele organisatie, mensen die zoiets doen...", zei advocaat Richard Wagemans.

Programma's