Ittervoort opent vastelaovesseizoen met fanfareconcert

Ittervoort opent vastelaovesseizoen met fanfareconcert

Fanfare Concordia Ittervoort en Carnavalsvereniging de Puinesjödders openen het vastelaovesseizoen zondagmiddag met een Vastelaovesconcert.

De werelden van Carnaval en Fanfaremuziek worden bij elkaar gebracht in een concert waar Don Kiesjot, Harold Schroijen en enkele lokale acts aan meewerken. Bekijk hier de poster en info:


Vasteloavesconcert

Om de Vastelaovundj goed te starten hoef je dit jaar op de ellefde van de ellefde niet naar het Vrijthof te gaan maar kun je gewoon naar CC de Mortel in Ittervoort komen.

Voor het eerst organiseert Fanfare Concordia Itervoort in samenwerking met CV de Puinesjödders een Vastelaovesconcert. Een concert waar de werelden van Carnaval en Fanfaremuziek bij elkaar worden gebracht in een schitterend concert. Als gasten verschijnen Don Kiesjot, Harold Schroijen en enkele lokale acts op de bühne. Harold Schroijen zal ook de algehele presentatie voor zijn rekening nemen. Het beloofd een spectaculaire middag te worden.

Don Kiesjot is een gemêleerd gezelschap dat als 5 koppige zanggroep op onderhoudende wijze Limburgse dialectmuziek ten gehore brengt. De groep bestaat uit louter door de wol geverfde zangers, die hun sporen in de muziek zeker al verdiend hebben. De groep werd in de lente van 2016 opgericht door Guus Steinen die daarvoor 16 jaar lang bekend stond als de oprichter en de liedjesschrijver, kortom de man achter de groep Kartoesj.


Entreekaarten à €5,- kunnen bij Jan Linders of Gebr. Vries in de voorverkoop gekocht worden.

Wij hopen jullie graag te zien op 11 november in de Mortel. Het concert begint om 14.11uur

Logo 1Limburg