Inschrijving voor het Alternatief Limburgs Vasteloavesleedjes Konkoer (ALVK) geopend

Inschrijving voor het Alternatief Limburgs Vasteloavesleedjes Konkoer (ALVK) geopend

​De inschrijving voor het Alternatief Limburgs Vasteloavesleedjes Konkoer (ALVK), ook wel de zoektocht naar het slechtste vastelaovesleedje van 2019, is geopend.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 2 februari in Susteren en begint om 13:11 uur.

Omdat er nog steeds meer slechte dan goede vastelaovesleedjes worden gemaakt, rekent de organisatie van het ALVK op zeker 250 inschrijvingen. Liedjes kunnen worden ingestuurd via alvk2019@gmail.com

De organisatie is in handen van duo Ohne Bezei, dat overigens tegen beter weten in een liedje naar het reguliere LVK instuurde.

Lees hier het persbericht:

PERSBERICHT !!!!!!!

Insjrieving ALVK 2019 geit beginne!

Wils te neet wachte tot de LVK-jury dich aafserveerd?
Wets te zelf auch waal det dien nummer “bagger” is?
Wils te dich verzekere van ein provinciaal Vastelaovespodium?

Sjrief dich den noe in veur het Alternatief LVK 2019, de verkeezing van het allersjlechste Vastelaovesleedje van dit sezoen.

Het ALVK, hét vastelaovescult festijn van het jaor, wurdt gehauwte op Zaoterdig 2 februari 2019 vanaaf 13.11 oer in Zöstere. De ieëste 11 aanmeljinge zeen verzekerd van ein finaleplaats en kenne mit ein gerös hart euverwentjere tot de 2e.

Dus, ben ieërlik taege dichzelf en verzeker dich van eine prachtige vastelaovesdaag. Aanmelje kent via ALVK2019@gmail.com en is natuurlik gaar neet lestig en kos niks!
Allein ff doorgaeve waat de naam van de deilnummer/groep en de titel van het leedje is en nog ein indicatie gaeve mit wieväöl persone c.q bösse geer nao Zöstere wilt komme. De res wis zich vanzellef

Kortom:
MITDOON ALTERNATIEF LEEDJES KONKOER, SJLECHTE MEZIEK EN SJLAP GE-AUWHOER!

Logo 1Limburg