Inschrijving tweede editie Limburgs Kampioenschap Latje Trap geopend

Inschrijving tweede editie Limburgs Kampioenschap Latje Trap geopend

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden en één finaleronde.

De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie.

Het toernooi is voor alle leeftijden toegankelijk en gaat van start met vijf voorronden verspreid door de provincie. De voorronden vinden plaats op de zaterdagen in juni op het terrein van FC Geleen Zuid(1 juni), HBSV (8 juni), R.K.v.v. WDZ (15 juni), KSV Horn (22 juni) en R.K.S.V Heer (29 juni). Inschrijven kan op L1.nl/latjetrap.

De vijf beste deelnemers per voorronde veroveren een plek in de finaleronde, maar iedere ronde kent daarnaast ook een individuele winnaar. De vijf verenigingen bieden een middagvullend programma, waarbij alle deelnemers meermaals in actie dienen te komen vanaf verschillende afstanden. Het programma van alle vier de voorronden duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Organisatoren L1 en Moonen Movies hopen veel latje trap specialisten te mogen ontmoeten tijdens de voorronden!

Logo 1Limburg

André Rieu wil Songfestival naar zijn thuisstad halen

André Rieu wil Songfestival naar zijn thuisstad halen

Maastricht is volop in de race om volgend jaar het Eurovisie Songfestival te organiseren. Niet alleen de politiek wil het festijn naar de provinciehoofdstad halen. Ook vioolvirtuoos André Rieu wil de wedstrijd naar zijn 'thuisstad' halen.

Programma's