Inschrijving open Limburg Export Award

Afbeelding ter illustratie © Bron: L1
De inschrijving voor de zevende editie van de Limburg Export Award is weer geopend. L1 is ook dit jaar nauw betrokken bij deze ondernemersprijs.
De prijsuitreiking is woensdag 31 oktober tijdens een tv-uitzending van L1 bij Koninklijke
Kusters Engineering in Venlo, vorig jaar winnaar van de Limburg Export Award 2011. De meeste kans op de prijs maken ondernemers met een heldere en succesvolle exportvisie. Omvang is niet doorslaggevend, een financieel gezonde bedrijfsvoering is wel een belangrijk riterium.
De hoofdprijs is een bedrag van 10.000 euro. De nummers twee en drie ontvangen een voucher voor deelname aan een handelsreis. De Export Sociëteit Limburg is initiatiefnemer van de provinciale exportprijs.
Bedrijven kunnen zichzelf aanmelden via de website: www.exportsocieteit.nl. Een vakjury kiest uit de aanmeldingen tien kandidaten. Uiteindelijk blijven er drie genomineerden over, waarover L1 reportages maakt.
De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg en wordt provinciebreed gedragen door Syntens, Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), MKB Limburg en Hogeschool Zuyd. Sponsoren zijn de Kamer van Koophandel Limburg, Provincie Limburg, ING en Seacon Logistics BV.
Eerder winnaars waren Adams Pauken uit Ittervoort, Weir Minerals uit Venlo, Hauzer Techno Coating uit Venlo, Van Aarsen International uit Panheel, Scelta Mushrooms uit Venlo en Koninklijke Kusters Engineering uit Venlo.