Inschrijving Einzelgängeroptocht opent op 11 februari

Afbeelding ter illustratie © Bron: L1
De inschrijving voor de 3e Einzelgängeroptocht, die op zondag 26 maart plaatsvindt in Mechelen (gemeente Gulpen-Wittem), wordt op zaterdag 11 februari om 11:11 uur geopend.
Er is plek voor maximaal 111 einzelgängers, éénlingen en faatse.
Ondanks aandringen van verschillende potentiële deelnemers, die niet kunnen wachten met het aanmelden, houdt de L11 Alaaf-redactie vast aan die datum. “We wachten rustig tot het LVK achter de rug is, dat kan alle aandacht hard gebruiken”, vertelt presentator Ruud Kleinen, die op een shortlist staat van toekomstige dragers van de Orde van de Gulden Humor. “Daarbij geven we deelnemers zo de tijd om nog eens extra goed over een thema na te denken. Het niveau kan misschien nog best wat omhoog.”
Inschrijven voor de Einzelgängeroptocht kan vanaf 11 februari alleen via een formulier op L1.nl. Deelnemers dienen rekening te houden met een parcours met enig hoogteverschil. De eerste deelnemer begint op 26 maart rond 13:30 uur aan de route, de tv-uitzending van L1 start om 14:00 uur.
Alles over de Einzelgängeroptocht vind je op L1.nl/ Einzelgängeroptocht

L11 Alaaf

L1 heeft een speciale vastelaoves-website: L11Alaaf.nl. L11 Alaaf heeft een gratis app en is ook te vinden op Facebook en Twitter. Uitzendingen zijn terug te bekijken en te beluisteren via L1.nl.