Hoondervel vereeuwigd op munt Sjeng Kraft Kompenei

Hoondervel vereeuwigd op munt Sjeng Kraft Kompenei

Hoondervel heeft het eerste exemplaar van de unieke munt van de Sjeng Kraft Kompenei van dit jaar in ontvangst mogen nemen uit handen van Nicole van Wordragen, voorzitter van de Sjeng Kraft Kompenei.

Als LVK-winnaar van dit jaar zijn zij met hun fieësttent aan één kant van deze munt vereeuwigd. Aan de andere kant van de munt staat een herkenbare afbeelding die met de Sjeng Kraft Kompenei te maken heeft. Er is zowel een zilveren als een gouden variant beschikbaar.

Vorig jaar heeft de Sjeng Kraft Kompenei voor het eerst deze geslagen munt uitgebracht: een leuk aandenken voor de bezoekers van de11devande11de en natuurlijk voor de fans van de LVK-winnaars.

Vorig jaar was de geslagen munt ook het betaalmiddel tijdens de11devande11de. Dat is dit jaar NIET het geval. Aan de kassa’s worden breekmunten verkocht die als consumptiebonnen gelden.

De Hoondervel-munten zijn tijdens de11devande11de te koop bij de kassa’s in het MECC. De zilveren munt kost € 2,50 en de gouden munt € 10.

Na de11devande11de is er ook een mogelijkheid om een setje te bestellen. Vul hiervoor het formulier op de website van SKK in.

Je kunt hier je munten bij Sjeng Kraft Kompenei bestellen

Gouden en zilveren munt
Gouden en zilveren munt

de11devande11de live volgen

De leukste maandag van het jaar: de11devande11de! Dit jaar voor het eerst in het MECC in Maastricht. We zijn er natuurlijk weer de hele dag live bij op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook.

Bekijk hier het hele programma

L11 Alaaf

Veel meer over de vastelaovend vind je op L11Alaaf.nl en op L11 Alaaf Facebook:

Logo 1Limburg