Hoes praat met buurt over dood studente

Afbeelding ter illustratie © Bron: L1
Burgemeester Hoes is zaterdagmiddag op het Oranjeplein in Maastricht om stil te staan bij de dood van een 27-jarige studente uit Nieuwegein.
Zij werd vrijdagavond om het leven gebracht in haar flatwoning aan het plein. Hoes praat met omwonenden en laat zich informeren door de onderzoekers die bij de flat aan het werk zijn. Op Twitter sprak de burgemeester van een 'laffe moord'.
Vanmiddag eerst naar Oranjeplein in Wyckerpoort om met de buurt stil te staan bij de laffe moord op de 27 jarige studente gisteren.
— Burgemeester Hoes (@onnohoes)
De vrouw woonde nog maar net in Maastricht en was nog bezig met verhuizen. Volgens ooggetuigen zou haar vader haar hevig bloedend hebben aangetroffen in de flat. Hij zou achter de dader zijn aangegaan, maar die was hem te snel af. De man ging terug naar zijn dochter, die op dat moment nog leefde en belde de hulpdiensten. Die konden de vrouw helaas niet meer redden.
Trieste aanblik van woning waar 27 jarige jonge vrouw gisteren om het leven gekomen is. Mijn gedachten zijn bij haar ouders.
— Burgemeester Hoes (@onnohoes)
De politie is sinds vrijdagmiddag bezig met onderzoek in de flat en in de buurt. Zij tast nog in het duister over de identiteit van de verdachte.