Het Limburgs Hart van Marco

Het Limburgs Hart van Marco

Zaterdag 3 en zondag 4 augustus

Marco is geboren met een aangeboren hartafwijking. Nadat hij als baby geopereerd werd ging het lang best goed met Marco. Op zijn 30e verjaardag veranderde dat en kreeg hij ernstige ritmestoornissen. Marco staat op de wachtlijst voor een harttransplantatie en krijgt om deze tijd te kunnen overbruggen een implanteerbare defibrillator

Deze keer het verhaal van Marco Stevens. Hij is geboren met een aangeboren hartafwijking. Nadat hij als baby geopereerd werd ging het lang best goed met Marco. Op zijn 30e verjaardag veranderde dat en kreeg hij ernstige ritmestoornissen. Marco staat op de wachtlijst voor een harttransplantatie en krijgt om deze tijd te kunnen overbruggen een implanteerbare defibrillator.

Ik hoop weer meer met mijn gezin te kunnen doen na mijn harttransplantatie.

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag.

L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Logo 1Limburg

Programma's