Het Limburgs Hart van Bryan Smeets en de familie Gordijn

Het Limburgs Hart van Bryan Smeets en de familie Gordijn

Zaterdag 28 en zondag 29 september

Deze week het Limburgs Hart van Bryan Smeets en de familie Gordijn. Smeets, oud voetballer van MVV Maastricht, was goed bevriend met de in 2016 overleden MVV-supporter Vincent Gordijn. Samen met de vrouw van Vincent, Ismihan, kijken ze in stadion De Geusselt terug naar zijn leven en het belang van onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag.

L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Logo 1Limburg

1Lunch: Politicus zoekt 'online bullies' thuis op

1Lunch: Politicus zoekt 'online bullies' thuis op

Man die zijn dode moeder in huis verborg weer voor de rechter, traumahelikopter naar ernstig ongeval, tennisster Demi Schuurs gaat opnieuw meedoen aan de WTA Finals en politicus zoekt mensen op na online scheldkanonnades. Dit en meer in onze 1Lunch.

Programma's