Het is lente: De koeien staan weer in de wei te loeien

Het is lente: De koeien staan weer in de wei te loeien

Ook de koeien in Limburg genieten van het prachtige weer.

Het is weer lente in Limburg en dat zie je aan alles. Het zonnetje schijnt, de temperatuur die stijgt, op de terrasjes is het gezellig druk en de dikke jassen kunnen ver achter in de kast verdwijnen.

Maar ook voor de vele koeien die onze provincie rijk is is het weer genieten geblazen. Na maanden binnen te hebben gestaan zien we ze nu weer in het mooie landschap terug komen.

Zo ook in Schin op Geul bij boer Felix Huntjens waar gistermiddag de deuren van de stal geopend werden. De koeien deden een bescheiden dansje en konden vervolgens lekker gaan genieten van het verse gras en het heerlijke lente zonnetje.

Volg L1 op social media

Volg L1 op de diverse kanalen en deel jouw moment met #LiefdevoorLimburg.

Logo 1Limburg

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Naar aanleiding van het oprollen van een grote Albanese drugsbende in Geleen werden verschillende partijen, waaronder makelaars, opgeroepen om waakzamer te zijn. De drempel voor makelaars om aangifte te doen als criminelen een woning aanschaffen, is echter…

Negen jaar gevangenis voor Sittardse nepagent

Negen jaar gevangenis voor Sittardse nepagent

De rechter heeft Berry A. (33) veroordeeld tot een celstraf van negen jaar, omdat de Sittardenaar een gewelddadige overval heeft gepleegd in 2017. Hij deed zich destijds voor als lid van een arrestatieteam.

Programma's