Guido Dieteren over zijn Wendy: 'Ik ben nog steeds 100% verliefd'

Guido Dieteren over zijn Wendy: 'Ik ben nog steeds 100% verliefd'

Orkestleider, violist, componist en - sinds kort - ambassadeur van Kerkrade Guido Dieteren is nog steeds tot over zijn oren verliefd op zijn echtgenote Wendy Kokkelkoren, de zangeres met wie hij in 2006 in het huwelijksbootje stapte.

“Als ik niet een partner had die ook in muziek zat en dezelfde passie had, dan ging het mis,” zo vertelde onlangs in het radioprogramma L1 Cultuurcafé.

Ik draai teveel uren en ben teveel weg, maar zij weet waarom ik het doe. Wendy is de koppeling die af en toe een tandje terugschakelt en dat heb ik nodig. Het is een geweldige vrouw, ik ben nog steeds 100% verliefd en - nu klinkt het wel heel erg RTL Boulevard - een betere partner kan ik me niet wensen Guido Dieteren

“Ik draai teveel uren en ben teveel weg, maar zij weet waarom ik het doe. Wendy is de koppeling die af en toe een tandje terugschakelt en dat heb ik nodig. Het is een geweldige vrouw, ik ben nog steeds 100% verliefd en - nu klinkt het wel heel erg RTL Boulevard - een betere partner kan ik me niet wensen.”

“We zijn goed onderweg”
Zijn poporkest Guido’s Orchestra is volgens Dieteren “goed onderweg.” Binnenkort verschijnt er wereldwijd een DVD opgenomen met Simply Red. Daarnaast is het orkest op bijna alle televisiezenders in China te zien.

We hebben in Amerika een miljoen verloren door foute managers, o.a. de advocaat van U2 en de bazin van de BBC. Ze deden foute prognoses, boekten zalen die failliet gingen en maakten een deal met de Amerikaanse televisie die aan alle kanten stonk. De valkuilen zijn groot. Ik heb de afgelopen jaren veel kennis opgedaan, maar ik had het liever op een andere manier geleerd Guido Dieteren

Door de jaren heen is Dieteren uitgegroeid tot ondernemer, maar dat gebeurde niet zonder slag of stoot. “Ik ben gaan ondernemen omdat niemand voor mij de rekening betaalde”, zegt hij. “We hebben in Amerika een miljoen verloren door foute managers, o.a. de advocaat van U2 en de bazin van de BBC. Ze deden foute prognoses, boekten zalen die failliet gingen en maakten een deal met de Amerikaanse televisie die aan alle kanten stonk. De valkuilen zijn groot. Ik heb de afgelopen jaren veel kennis opgedaan, maar ik had het liever op een andere manier geleerd.”

|

L1 Cultuurcafé

Iedere zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur op L1 Radio.
Ontdek hier eerdere afleveringen van L1 Cultuurcafé

Live optredens uit het L1 Cultuurcafé verzamelen we hier, ook in abonnement als podcast.

Luister L1 Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

Campagne uitgelicht: GartenLüx Venlo

Campagne uitgelicht: GartenLüx Venlo

Natuur en Zo TV: hoeve Nieuw Ehrenstein, bushcraften, Japans tuinieren

Natuur en Zo TV: hoeve Nieuw Ehrenstein, bushcraften, Japans tuinieren

Winnaar nationale blues-award in Southern Blues Night op L1 TV

Winnaar nationale blues-award in Southern Blues Night op L1 TV

Route Regio: hoe is het met verpleegkundige Desiree op de IC?

Route Regio: hoe is het met verpleegkundige Desiree op de IC?

Vastelaovesenquête: Venlonaren waarderen typisch Venlose dagen het meest

Vastelaovesenquête: Venlonaren waarderen typisch Venlose dagen het meest

Muziekfabriek 2021: Damiën van Elburg

Muziekfabriek 2021: Damiën van Elburg

Logo 1Limburg

Programma's