Groene Ster wint, Venray gelijk

Groene Ster wint, Venray gelijk

In de hoofdklasse amateurvoetbal speelde SV Venray thuis met 1-1 gelijk tegen Nuenen. Groene Ster overtroefde Deurne: in Heerlerheide werd het 2-1 voor de thuisclub.

Nuenen speelde tegen Venray vanaf de 20e minuut met 10 man (2x geel). Bas Joosten scoorde vlak na rust de openingstreffer. Venray miste veel kansen, Nuenen maakte vlak voor tijd de gelijkmaker.

Voor Groene Ster scoorde Maikel van Kesteren al vroeg in de wedstrijd op aangeven van Dave Zafarin de 1-0. Nog voor rust werd het 1-1. Vijf minuten voor het einde maakte Sjoerd Knibbeler de winnende treffer.

Stand
Groene Ster stijgt naar een voorlopige vierde plaats, Venray klimt naar de achtste plaats. De Valk tegen Blauw Geel'38 eindigde in 4-1. Zondag worden de overige vier duels in de hoofdklasse gespeeld.

2G
In de 2e klasse G verstevigde BSV Limburgia zijn tweede plaats. Op bezoek bij Chevremont won de Brunssumse ploeg met 2-0. Na een kwartier spelen opende Olaf Mazier de score. Gavrey Villareal (ex-Fortuna) scoorde kort voor het einde 0-2.

Logo 1Limburg

Programma's