Gemeenteraadsverkiezingen op L1 en 1Limburg

Gemeenteraadsverkiezingen op L1 en 1Limburg

L1 en 1Limburg besteden uitgebreid aandacht aan de gemeenteraadsverkiezingen.

L1mburg Stemt
L1mburg Stemt

Terugkijken

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4


L1

Op woensdag 21 maart hebben we een speciale uitzending op L1 TV van 21.00 tot ca. 01.30 uur gemaakt, waarbij we 5 uur live verslag doen vanuit 9 verschillende plaatsen. Verslaggevers peilen uitslagen en reacties in Roermond, Heerlen, Venray, Venlo, Landgraaf, Brunssum, Maastricht, Weert en Sittard-Geleen.
5 uur live verslag vanuit 9 verschillende plaatsen
5 uur live verslag vanuit 9 verschillende plaatsen

1Limburg

We volgen de verkiezingen op 21 maart de hele dag met een liveblog op 1Limburg.

Alle nieuws rond de verkiezingen, alle uitslagen per gemeente en interviews, sfeerbeelden en reacties zullen te zien zijn op 1Limburg.

Kijk op de themapagina's

Limburg Stemt

Op woensdag 21 maart maken we een speciale uitzending op L1 TV van 21.00 tot 01.30 uur, waarbij we 5 uur live verslag doen van de gemeenteraadsverkiezingen, vanuit 9 plaatsen.

Gedurende de dag word je op de hoogte gehouden door L1 Radio. We volgen de verkiezingen natuurlijk ook via 1Limburg, op de verkiezingsdag zelf bijvoorbeeld met een live-blog.

Nog meer op onze themapagina www.L1.nl/LimburgStemt.

Logo 1Limburg

Viervoudig moordenaar Paul S.: 'Ontzettend veel spijt'

Viervoudig moordenaar Paul S.: 'Ontzettend veel spijt'

Viervoudig moordenaar Paul S. (52) wil volledig van zijn tbs-maatregel af. De Kerkradenaar mag sinds dit jaar met onbegeleid verlof, maar wil nog een stap verder gaan. "Het gaat goed met me." Deskundigen denken dat hij nog twee jaar behandeling nodig…

Tom Dumoulin krijgt Van Gogh cadeau

Tom Dumoulin krijgt Van Gogh cadeau

Tom Dumoulin werd aangenaam verrast door de fabrikant van zijn fietsen. Giant produceerde speciaal voor de Maastrichtenaar een gelimiteerde racefiets, geheel in de stijl van groot kunstenaar Vincent van Gogh.

Programma's