Gelijkspel met tumultueus slot voor MVV

Afbeelding ter illustratie © Bron: L1
MVV Maastricht is ook in zijn vijfde thuiswedstrijd van dit seizoen ongeslagen gebleven. Maar meer dan één puntje hield MVV niet over aan het duel tegen Helmond Sport, het werd 3-3.

Diverse spelers trokken en duwden en het duel dreigde te ontaarden in een vechtpartij. Sjoerd Winkens kreeg nog een gele kaart. De Maastrichtse club was in de 6e minuut op achterstand gekomen. Oud-Fortunees Charles Kazlauskas scoorde 0-1. Tien minuten later maakte Prince Rajcomar de gelijkmaker. Een paar minuten voor rust zette Tom Daemen, met links, MVV op een 2-1 voorsprong. Het was zijn 25e doelpunt in de eerste divisie. In de tweede helft benutte Daemen een strafschop, 3-1. Maar MVV verloor in de laatste minuten de rust en moest nog twee doelpunten en een rode kaart incasseren.
Foto's: Wouter Roosenboom