Fitness & zo steunt Voedselbank met omgekeerde adventskalender

Fitness & zo steunt Voedselbank met omgekeerde adventskalender

Het door Hans Hobbel opgerichte Fitness & Zo zet zich dit jaar in voor de Limburgse voedselbanken. De sportschool in Born zet zich dit jaar op een zeer creatieve manier in.

Men probeert namelijk met een omgekeerde adventskalender zoveel mogelijk donaties te verzamelen.

De leden van de sportschool Fitness & Zo te Born worden opgeroepen om naar de traditie van een adventskalender - een traditie die stamt uit de 19e eeuw - toe te leven naar Kerstmis.

Advent is de benaming voor de periode voor Kerstmis. Sommige oude adventskalenders bevatten luikjes waarvan er elke dag één kon worden geopend en waar dan wat chocola of iets anders lekkers in te vinden was.

De Voedselbankactie van Fitness en Zo is een omgekeerde adventskalender. In plaats van elke dag een traktatie te ontvangen, legt men elke dag een product in de doos en die producten worden met Kerstmis door Fitness & Zo aangeboden aan de Voedselbank.

Heb jij net zo’n mooi initiatief of wil jij ook samen met je collega’s, vrienden, school of vereniging in actie komen voor de Voedselbank? Meld dan je actie aan op www.l1.nl/voedselbank of mail naar voedselbank@l1.nl

L1 Samen voor de Voedselbank

Het boodschappenlijstje, alle acties, online doneren en nog veel meer info vind je op L1.nl/Voedselbank


Vragen, initiatieven of ideeën? Voedselbank@L1.nl

Logo 1Limburg

Nep-inzamelaars actief voor Voedselbank

Nep-inzamelaars actief voor Voedselbank

Op verschillende plaatsen in Zuid-Limburg worden bij supermarkten spullen ingezameld onder de vlag van de Voedselbank, maar die spullen komen daar niet terecht. Dat zegt Harrie Verweij van de Voedselbank Limburg-Zuid.

Veel Limburgers onaangenaam verrast na online shoppen

Veel Limburgers onaangenaam verrast na online shoppen

Veel Limburgers zijn onbekend met douane-kosten bij online bestellingen. Bijna zeventig procent van de Limburgers die via internet bestelt bij een online shop buiten de EU weet niet dat achteraf meer betaald moet worden voor het gekochte product.

Programma's