Finalist Topvrouwen Limburg: Hayat Barrahmun

Finalist Topvrouwen Limburg: Hayat Barrahmun

Op donderdag 22 april maakt gouverneur Theo Bovens bekend wie de Topvrouw van Limburg 2020-2021 wordt. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Hayat Barrahmun

Hayat Barrahmun, Advocaat, Partner Boels Zanders Advocaten.

Drie zelf gekozen kernwoorden: ‘Verbinder, klantgericht en doorzetter.’

Vooral trots op? ’Het vertrouwen dat Boels Zanders mij heeft gegeven en dat ik heb kunnen waarmaken. Op onze mooie praktijk en de vele cliënten die ons in vertrouwen nemen over een breed scala aan juridische vraagstukken en waarbij wij sparringpartner én probleemoplosser zijn. Een trusted advisor voor onze cliënten. Daarnaast ook trots op mijn ouders omdat zij geen flauw benul hadden waarmee ik bezig was, maar zij lieten mij toch mijn gang gaan.’

Motto: ‘Geef nooit op’.

Omschrijf jezelf eens: ‘Als 12-jarige droomde ik er al van advocaat te worden, maar dat durfde ik tegen niemand te zeggen. Ik was denk ik bang voor mijn eigen droom. Studeren was bij ons in een gezin van acht kinderen namelijk niet vanzelfsprekend. Ik weigerde echter mijn lot door anderen te laten bepalen. Dat is trouwens niet veranderd. Met vallen en opstaan, met ijver, en een groot doorzettingsvermogen is mijn droom uitgekomen. Verder vind ik het erg belangrijk anderen te helpen. Ik ben maatschappelijk actief. Zo ben ik regelmatig coach/buddy van studenten/vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast ben ik regelmatig betrokken bij initiatieven zoals recent 75 jaar bevrijding Limburg. Vrijheid is niet vanzelfsprekend en moet daarom beschermd en gekoesterd worden. Het is mijn ambitie om mij verder in te zetten voor de vrijheid van mensen op allerlei vlakken.’

Welk rolmodel wil je zijn als je Topvrouw van Limburg wordt? Een rolmodel dat anderen inspireert om eigen dromen uit te laten komen door vertrouwen te hebben in jezelf en anderen.’

Topvrouw Limburg 2020-2021

Breng hier je stem uit

Route Regio: heeft COVID ons op de werkvloer ook iets positiefs gebracht?

Route Regio: heeft COVID ons op de werkvloer ook iets positiefs gebracht?

Route Regio: Bas van Neer wil cabaret in het Limburgs maken

Route Regio: Bas van Neer wil cabaret in het Limburgs maken

Persconferentie Rutte op alle kanalen van L1

Persconferentie Rutte op alle kanalen van L1

Óngerwaeg en het zwembad van Nieuwstadt

Óngerwaeg en het zwembad van Nieuwstadt

Limburg in Beweging - kracht: armen rug en borst - 13 april 2021

Limburg in Beweging - kracht: armen rug en borst - 13 april 2021

L1mburg Centraal - 12 april 2021

L1mburg Centraal - 12 april 2021

Logo 1Limburg

Programma's