Finalist Topvrouwen Limburg: Esther Paulus-Maalsté

Finalist Topvrouwen Limburg: Esther Paulus-Maalsté

Op donderdag 22 april maakt gouverneur Theo Bovens bekend wie de Topvrouw van Limburg 2020-2021 wordt. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Esther Paulus-Maalsté

Esther Paulus-Maalsté is Storemanager van de Bijenkorf Maastricht. Eindverantwoordelijk voor de totale organisatie en het resultaat van de Bijenkorf Maastricht.

Drie zelf gekozen kernwoorden: ‘Authentiek, gedreven en oprecht’.

Vooral trots op…: ‘Het meest trots ben ik op het feit dat ik samen met mijn team binnen 3 jaar de Bijenkorf Maastricht heb omgeturnd naar het zeer succesvolle warenhuis dat we nu zijn, met de hoogste medewerkerstevredenheid!’

Motto: ‘Volg je passie en haal het beste uit jezelf’.

Omschrijf jezelf eens: ‘Ik ben begonnen als weekendhulp naast mijn studie en heb alle functies doorlopen alvorens door te groeien naar mijn huidige rol. Dit betekent dat ik weet waarover ik het heb en ik me daardoor kan verplaatsen in de medewerkers op de vloer. Uit alle ervaringen die ik heb opgedaan, heb ik geleerd dat oprechte aandacht, waardering voor je medewerkers, staan voor je principes en dit uitdragen, het nadrukkelijk tonen van voorbeeldgedrag en vooral duidelijk zijn naar je omgeving, zijn vruchten afwerpt. ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ wordt door mensen gewaardeerd en opgevolgd. Ik heb geleerd dat persoonlijk leiderschap de sleutel is tot succes en ik geniet ervan als ik anderen kan laten stralen.’

Welk rolmodel wil je zijn als je Topvrouw van Limburg wordt? ‘Ik wil vrouwen inspireren met mijn visie over leiderschap; een leider zijn waarvoor een team het wil doen. Door hen elke dag uit te dagen het beste uit zichzelf te halen en te doen wat hen gelukkig maakt. Dan komen de resultaten vanzelf!’

Topvrouw Limburg 2020-2021

Breng hier je stem uit

Persconferentie Rutte op alle kanalen van L1

Persconferentie Rutte op alle kanalen van L1

Óngerwaeg en het zwembad van Nieuwstadt

Óngerwaeg en het zwembad van Nieuwstadt

Limburg in Beweging - kracht: armen rug en borst - 13 april 2021

Limburg in Beweging - kracht: armen rug en borst - 13 april 2021

L1mburg Centraal - 12 april 2021

L1mburg Centraal - 12 april 2021

L1mburg Centraal: chauffeurs staken voor meer loon, staalindustrie volgt snel

L1mburg Centraal: chauffeurs staken voor meer loon, staalindustrie volgt snel

L1mburg Centraal: zijn MVV en Roda JC klaar voor de derby?

L1mburg Centraal: zijn MVV en Roda JC klaar voor de derby?

Logo 1Limburg

Programma's