Finale: Sianne weurt Sjpringlaevend!

Finale: Sianne weurt Sjpringlaevend!

Tijdens de grote finale koos Dwayne Horbag Sianne als nieuwe wederhelft. Bekijk hier de finale aflevering.

Nadat Femke, de vrouwelijke helft van Sjpringlaevend, in februari 2018 wegens drukte en gezondheidsproblemen noodgedwongen afscheid moest nemen van het zangduo, opende Dwayne Horbag een open inschrijving voor het online tv-programma “Wae weurt Sjpringlaevend?”. Er kwamen ruim 30 serieuze aanmeldingen binnen van dames uit alle hoeken van de provincie.

In het programma koos een jury bestaande uit: zangcoach Diana Olierook, liedjesschrijver en drievoudig LVK winnaar Bas Keltjens, muziekdocent Erik Minten, LVK-finaliste Fiorenza, danscoach Kevin Hellenbrand (bekend van Chipz!), Ziesjoem-frontman Jos van Herpen en Dwayne Horbag zelf, voor drie finalisten: Ivana Wijers uit Brunssum, Maud du Chatinier uit Geleen en Sianne Vissers uit Neer.

Tijdens de grote finale zongen alle meiden samen met Dwayne een Sjpringlaevend-hit voor een volle studio, gevuld met familie, vrienden, fans, muziekcollega’s en eerdere afvallers. Als eerste viel Maud af en daarna koos Dwayne Sianne als nieuwe wederhelft.

Sianne Vissers is pas 21 jaar, maar heeft al ruim 12 jaar podiumervaring. Met haar meidengroepje: “Sieke en de bubs” stond ze al op menig groot podium in Limburg. Dwayne legt uit: “Ik koos voor Sianne, omdat Sianne weet hoe het is om als carnavalsartiest op pad te gaan, maar ook omdat ik vind dat ze een spontane en vooral nuchtere uitstraling en een hele hoop muzikaal talent heeft!”

Henk Hover bood Sjpringlaevend een grote prijs aan namens de Sjeng Kraft kompenei: Een optreden op het Vrijthof in Maastricht tijdens de11devande11de.

Dwayne en Sianne laten weten helemaal klaar te zijn voor een nieuw avontuur inclusief een vernieuwende LVK inschrijving namens Gulpen komend seizoen!

Kijk hier naar de finale

Het eerste optreden van Sjpringlaevend in de nieuwe samenstelling is gratis toegankelijk op 19 augustus 2018 om 16:35 uur op de markt in Gulpen, tijdens de Gulpener bierfeesten.

Bekijk hier alle eerdere afleveringen

Logo 1Limburg

'Verstandig dat Verstappen het opgaf in Japan'

'Verstandig dat Verstappen het opgaf in Japan'

Max Verstappen zag in de tweede bocht van de Grand Prix van Japan het zicht op een plek in de punten verdampen. Dat hij daarna zijn bolide in de pitsstraat parkeerde, was volgens Xavier Maassen een verstandig besluit.