Extra carnavalscabaretvoorstelling Clara & Maria in Simpelveld

Extra carnavalscabaretvoorstelling Clara & Maria in Simpelveld

Er komt een extra voorstelling van het carnavalscabaret van Clara Zoerbier & Maria Prumpeler op 10 februari in Theater de Klimboom. De voorstellingen op 2 en 3 februari zijn uitverkocht.

Lees hier het persbericht:

Extra carnavalscabaretvoorstelling Clara & Maria in Theater De Klimboom in Simpelveld.

Na het succes van het carnavalscabaret van Clara Zoerbier & Maria Prumpeler in 2017 en 2018, hebben de dames besloten komend carnavalsseizoen wederom carnavalsplezier te maken. Dit keer spelen ze drie keer in Theater de Klimboom (2, 3 en 10 februari 2019). 2 en 3 februari zijn inmiddels uitverkocht waardoor er een extra succesvoorstelling plaats zal vinden op 10 februari. Een avond vol zang, cabaret, sketches, kortom: plezier! Wat voor geks gaan zij dit jaar doen?

Stan & Jack zijn ook te gast. Beide heren presenteerden onlangs nieuwe muziek. Stan de nieuwe carnavalsschlager ‘Neet te sjture’, waarmee hij in de finale van het ‘Parksjtad Leedjes Konkoer’ staat en een up- tempo lied: ‘’t Geet mich good’, geschreven door Jack.

Jack kwam met ‘De rest va die leëve’, als voorloper van zijn nieuwe cd.

Uiteraard mag een carnavalsgast niet ontbreken. Aegedius, bekend van onder andere Tirol Sound, zal (Duitse) schlagerklanken laten horen.

Wilt u deze avond(en) bijwonen? U kunt reserveren via: info@puurweijersenweijers.nl of via 06- 55 95 45 25. De entree bedraagt €11,- die voldaan kan worden aan de kassa op 2, 3 of 10 februari 2019 in theater De Klimboom.

Clara Zoerbier & Maria Prumpeler

Jack Vinders & Stan Peters

Logo 1Limburg