"Eine moeëj mins" is winnende liedje van Blierick

Het liedje "Eine moeëj mins" heeft in Blerick de Liedjesmatinee gewonnen. Paul Lenders, Onno Vaessen en Graad Peeters zingen het nummer dat van de hand is van Paul Lenders en Ruud Bettinger.

Lenders werd eerder die middag benoemd tot Meister in de orde van 't Bliericks Hert. Lees hier het bericht van de Wortelepin op facebook:

In eine naogenog oëtverkóchte zaal is 't liedje "Eine moeëj mins" op de ierste plaats geëindigd. 't liedje woort gezónge door Paul Lenders, Onno Vaessen en Graad Peeters. 't Nummer is geschreve door Paul Lenders en Ruud Bettinger. Paul Lenders, dae beneumd is tot Meister in de orde van 't Bliericks Hert, waas ziels gelökkig.

Op de twieëde plaats is 't liedje "Wies morgevruug" geëindigd, 't liedje woort gezónge door Bart Ebus, Loek Heunen, Etiënne Snel en Marco Gielens. Geschreve door Peter Jansen en de meziek is van Hay Geritz.

De derde plaats is veur "D'n bekker" 'n liedje gezónge door Joep Buskens, Emiel Laumen, Rob Krouwel en Mitchell Walda. De teks en meziek is van Tim Peeters.

Nummer veer in Blierick 't liedje "Minse van 't goje laeve" is gezónge door Annette Hermans, Lonneke van Doorn, Ruud Geeraets en Wim Janssen. Peter Jansen en Wim Janssen teikene veur de tekst en de meziek.


Logo 1Limburg