Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Wauw, wat een aantal! Iedereen bedankt voor dit geweldige resultaat!

De actie L1 Samen voor de Voedselbank heeft 346.971 producten opgeleverd ter waarde van 636.313, 45 euro. Limburg bedankt!

Dat is donderdagavond 13 december bekendgemaakt tijdens de afsluitende liveshow op L1 TV. Negen dagen lang heeft L1 samen met heel Limburg actie gevoerd om zoveel mogelijk producten in te zamelen voor de Limburgse voedselbanken.

Je kunt nog steeds online doneren

De ingezamelde producten worden de komende weken, via de 6 Limburgse voedselbanken, verdeeld onder de 1.500 Limburgse gezinnen die voor hun eerste levensbehoeften afhankelijk zijn van de voedselbank. Met de actie is geprobeerd om de lang houdbare voorraad van de voedselbanken in Limburg te laten groeien. Je kunt t/m 31 december online blijven doneren.

Klik hier voor online doneren

Bedankt voor alle acties

Ook dit jaar hadden zich weer ontzettend veel acties aangemeld verspreid door heel Limburg. Daarnaast waren alle vestigingen van Albert Heijn, Jan Linders en SNS Bank in de provincie beschikbaar als inzamelpunt. Natuurlijk kon je ook weer bij L1 je producten inleveren.

Bekijk hier alle acties

Voedselbanklied: Marleen Rutten - #deildiengelök

Marleen Rutten zingt het actielied voor L1 Samen voor de Voedselbank 2018. Tekstdichter Quirien van Haelen schreef de tekst en Bart Storcken componeerde de muziek.

Waarom L1 Samen voor de Voedselbank?

Voedselbanken in Limburg krijgen verse producten van boer, bakker en supermarkt. Maar wat als er geen verse producten in voorraad zijn? Dan gebruiken de voedselbanken hun voorraad uit het magazijn om de voedselpakketten aan te vullen. Dit zijn lang houdbare producten zoals rijst, koffie, pasta.

We zamelen voor L1 Samen voor de Voedselbank in om die lang houdbare voorraad het hele jaar op peil te houden.

Geniet na met alle foto's

1/189

L1 Samen voor de Voedselbank

Het boodschappenlijstje, alle acties, online doneren en nog veel meer info vind je op L1.nl/Voedselbank


Vragen, initiatieven of ideeën? Voedselbank@L1.nl

Logo 1Limburg

Programma's