Eeuwige roem voor Venlose slager dankzij Joekswors

Eeuwige roem voor Venlose slager dankzij Joekswors

De Venlose slager en fervent vastelaovesvierder Toine Schreinemachers heeft tijdens de Nationale Slagers Vakwedstrijd 2019-2020 in Nieuwegein twee maal goud gewonnen.

Hij won de prijzen voor zijn zelfgemaakte Meat Donut én de Venlose Joekswors, een grillworst met geheime receptuur die de slager al jaren alleen rond 11/11 en de vastelaovend maakt. Lees hier het persbericht:

PERSBERICHT

Venlose slager pakt twee maal goud

De Venlose slager Toine Schreinemachers heeft dinsdag tijdens dé Nationale Slagers Vakwedstrijd 2019-2020 in Nieuwegein twee maal een gouden plak gewonnen, waarvan één cum-laude. De slagerswedstrijd werd georganiseerd door de VAS, Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie.

De slager zond zijn producten Meat Donut én de Venlose Joekswors in voor beoordeling. De Meat Donut is een panklaar product met groenten en vlees om in oven of pan te bereiden. De Venlose Joekswors is een grillworst met geheime receptuur die de slager al jaren enkel rond 11/11 en carnaval maakt.

Voor deze vakwedstrijden werden honderden producten ingezonden door vele slagers uit Nederland. Een deskundige jury beoordeelde de ingezonden producten op aanzien, structuur, consistentie, geur en smaak in 13 categorieën.

Vorige maand won de slager de uitverkiezing Leukste Slagerij van Limburg.

Met vriendelijke groet, Toine Schreinemachers

Logo 1Limburg

Zieke prins Lars uit Horst krijgt alsnog receptie

Zieke prins Lars uit Horst krijgt alsnog receptie

Bijna een jaar later dan gepland kreeg Lars Thijssen uit Horst zondag alsnog zijn prinsenreceptie. Thijssen hoorde vorig jaar, drie dagen nadat hij prins van CV D'n Dreumel was geworden, dat hij leukemie had.