Dramatisch verlies VVV tegen Feyenoord

Dramatisch verlies VVV tegen Feyenoord

VVV Venlo heeft in de Koel met 3-2 van Feyenoord verloren.

|
|

Bij rust was de stand 2-1 voor VVV. De Venlonaren begonnen de wedstrijd voortvarend en kregen in het eerste kwartier meerdere kansen.

In de 18e minuut kwam VVV op voorsprong toen Oguzhan Türk een vrije trap achter de Feyenoordkeeper schoot. De Rotterdammers hadden toen nog geen enkele kans gehad. Twee minuten later mochten de Venlonaren opnieuw juichen toen Guus Joppen de bal van de rand van het strafschopgebied in de rechter benedenhoek mikte en VVV op 2-0 bracht. Nwofor kreeg de kans op 3-0,  maar miste voor open doel.

Het gevaar kwam daarna van Feyenoord dat meerdere schoten op VVV-doel richtte. VVV had het moeilijk, maar hield nog stand. Een overtreding van Joppen op Immers werd op slag van rust met een penalty bestraft en door Feyenoord benut: 2-1.

Direct na rust kwam Feyenoord op gelijke hoogte. VVV-doelman Mäenpää ging bij een schot van Verhoek de fout in en mocht de bal voor de tweede keer uit de goal halen. VVV was aangeslagen. Feyenoord rook bloed en zette de Venlonaren onder druk.

In de 64e minuut bezweek VVV toen Pellè een voorzet van Verhoek inkopte en de Rotterdammers op 3-2 bracht. De tegenstander toonde zich daarna een meester in tijdrekken. Venlo probeerde de gelijkmaker te forceren, maar slaagde daar niet meer in.

Door het verlies blijft VVV hekkensluiter in de eredivisie.

Logo 1Limburg

Programma's