Documentaire over Beppie in Theater Heerlen

Afbeelding ter illustratie © Bron: L1
Drie jaar lang volgde film- en documentairemaker Maurice Nijsten Beppie Kraft intensief, met als resultaat een fraai portret van bijna 80 minuten van de Koningin van het Limburgse lied én haar echtgenoot Pierre.
De feestelijke première van ‘Beppie en Pierre – altied same’ is op dinsdag 5 november om 20:00 uur in de Rabozaal van het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. De documentaire is te zien op L1 TV op donderdag 7 november om 19:00 uur en op zaterdag 9 november om 18:00 uur.
De première van deze documentaire is uiteraard in aanwezigheid van Beppie en Pierre. Ook Jack Vinders verleent zijn medewerking aan deze feestelijke avond. Kaarten zijn te bestellen via L1.nl/beppie. De entree is inclusief een kop koffie en een verrassing.
In dit portret leren we de echte Beppie kennen. Pierre is normaal wars van publiciteit, maar tijdens de vele draaidagen wordt duidelijk dat hij steun en toeverlaat is voor Beppie. In de documentaire komt ook het dagelijkse leven van beiden in beeld. De camera volgt Beppie en Pierre uitvoerig tijdens hun halfjaarlijks verblijf in Spanje. De andere helft van het jaar bestaat uit optredens, het produceren van een cd en een videoclip, het wonen in België en het onderhouden van sociale contacten.