Tour de L1mbourg in Leudal - 25 juli 2019

Tour de L1mbourg in Leudal - 25 juli 2019

Twee dames aan tafel bij Tour de L1mbourg donderdagavond. Demi Vollering, de winnares van de Volta Limburg Classic en Marieke van Wanroij, voormalig wielrenster en performance coach zijn te gast in Kasteel Groot Buggenum in Leudal.

En dat op de dag dat er vuurwerk wordt verwacht in het peloton. De eerste zware Alpenetappe staat op het programma.

Een etappe met de Col de Vars, Col d’Izoard en Col du Galibier, genieten dus voor de wielerliefhebbers! We praten erover na met onze gasten maar natuurlijk ook met onze vaste tafelgast Gert Jacobs. Sander Kleikers presenteert onze wielershow vanaf 18.30.

Verslaggever Frank Moonen staat live aan de finish in Frankrijk voor de laatste nieuwtjes.

Foto's door Danique Deamen

1/42

Tour de L1mbourg

Iedere dag tijdens de Tour de France vanaf 18:30 een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats, live op L1 TV. Herhaling om 20:30 en 22:30. Te zien op digitale tv: Ziggo kanaal 713 en KPN kanaal 508.
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Limburg en Limburg Cycling.

Meer informatie over Tour de L1mbourg, met bijvoorbeeld een overzicht aan alle locaties en fietstochten, op L1.nl/TourDeL1mbourg

Logo 1Limburg

Sittard heeft het op een na beste café van Nederland

Sittard heeft het op een na beste café van Nederland

Het Sittardse café Tapperie de Gats is uitgeroepen tot het op een na beste café van Nederland. In de Café Top 100-verkiezing van Misset Horeca moest de Sittardse bierproeverij alleen het Rotterdamse café Sijf voor zich dulden.

Programma's