De Twiefelaere winnen 26ste Oësjbiks Vastelaoves Leedjeskonkoers

De Twiefelaere winnen 26ste Oësjbiks Vastelaoves Leedjeskonkoers

Zangduo "De Twiefelaere" heeft met het liedje "Vastelaovesseizoenskaart" het 26ste Oësjbiks Vastelaoves Leedjeskonkoers in Oirsbeek gewonnen. De liedjeswedstrijd van CV De Sjepene telde 9 deelnemers.

Lees hier het verslag van Pien Winkens:

"De Twiefelaere" met hun sjlager: "Vastelaovesseizoenskaart" is de winnaar van het 26ste Oësjbiks Vastelaoves Leedjeskonkoers.

Afgelopen vrijdag op acht november om 20.11 uur vond het 26ste Oësjbiks Vastelaoves Leedjeskonkoers plaats in MFC de Oirsprong in Oirsbeek. Dit konkoers wordt ieder jaar druk bezocht. De Oësjbikse Artiesten brachten in twee rondes negen nieuwe sjlagers en dus voor de jury de moeilijke taak om tot een uitslag te komen. Even na middernacht kwam uiteindelijk toch het verlossende woord er uit en werd de uitslag bekendgemaakt. De winnaars van het Oësjbiks Vastelaoves Leedjeskonkoer 2019 zijn "De Twiefelaere" met hun sjlager: "Vastelaovesseizoenskaart" op de voet gevolgd door de nummer 2, "Hauw aaf" met hun sjlager: "'t Vilt dich in" en de nummer 3: "Six Mix" met hun sjlager: "Vastelaovend toujours". Dit jaar was er voor het eerst een aanmoedigingsprijs, mogelijk gemaakt door oud-deelnemer " Biejeengeraapt". Deze prijs ging naar "Kump good" met "Wie 't geit".

Logo 1Limburg