De Stemming - 31 mrt 2019

De Stemming - 31 mrt 2019

Beluister hier De Stemming van zondag 31 maart 2019 terug.

Debat: Nog meer mega-distributiecentra in Limburg?

Limburg is hot als logistiek knooppunt. Wat zijn de effecten van de vele mega-distributiecentra op economie en landschap? Een discussie tussen gedeputeerde Joost van den Akker (VVD) en landschapsarchitect Jeroen Verbeek.

|

Hoe goed zijn Limburgse monumenten onderhouden?

Maastricht is geschrokken van de instorting van de historische stadswal. Hoe is de staat van onderhoud van andere Limburgse monumenten? Daarover Koos Consten (Maastricht Vestingstad) en Jan van Susante (Bond Heemschut).

|

Analist Marc Josten over lerarenmeldpunt

Onze media-analist Marc Josten over het kort geding van De Limburger tegen de gemeente Kerkrade en het leraren-indoctrinatiemeldpunt van Forum voor Democratie.

|

Muziek: Cymbaline

Livemuziek van de formatie Cymbaline.

|
|
|

Presentatie

Frank Ruber & Fons Geraets.

Terugluisteren

|

De Stemming

Iedere zondag live vanuit café Forum, Sint Pieterstraat 4 in Maastricht van 11:00 tot 13:00 uur op L1 Radio. Herhaling maandag 20:00 tot 22:00 uur.

Alle fragmenten en hele uitzendingen van De Stemming zijn te beluisteren op L1.nl/Stemming
De Stemming is er ook als podcast.

Kom langs of luister L1 Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

Logo 1Limburg

Vluchtende bestuurder probeert politieauto te rammen

Vluchtende bestuurder probeert politieauto te rammen

Een auto met een Frans kenteken negeerde in de nacht van vrijdag op zaterdag een stopteken van de politie in Gronsveld. Hierna werd de auto tot in het Belgische Namen achtervolgd. Daarbij probeerde de bestuurder een politieauto meerdere keren te rammen.

Programma's