De Stemming - 27 mei 2018

De Stemming - 27 mei 2018

Tweede Kamerlid Kamerlid Lilianne Ploumen (PvdA) over de Thijs Wöltgens-lezing waarin ze Trump afserveert als leider van de vrije wereld. Wie moet die vacante functie op zich nemen?

Journalist Wido Smeets schreef het boek Goed gerei, over opkomst en ondergang van zijn eigen meubelmakersfamilie.

De coalitievorming gaat de laatste fase in. Hoe staan de zaken in Venlo en Sittard-Geleen? Gesprek met Ad Roest (wethouder EENlokaal) en Andries Houtakkers (fractievoorzitter CDA).

Onze cultuur-analist Cyrille Offermans herdenkt de tien jaar geleden overleden schrijver Hugo Claus.

Een column van Jos van Wersch, muziek van zangeres Elle Hollis en het panel (Monique Quint, Karel Leunissen, Jos van Wersch) discussieert over de aanpak van hoosbuien en andere actuele zaken.

Terugluisteren

|
|

De Stemming

Iedere zondag live vanuit café Forum, Sint Pieterstraat 4 in Maastricht van 11:00 tot 13:00 uur op L1 Radio. Herhaling maandag 20:00 tot 22:00 uur.

Alle fragmenten en hele uitzendingen van De Stemming zijn te beluisteren op L1.nl/Stemming
De Stemming is er ook als podcast.

Kom langs of luister L1 Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

Logo 1Limburg

Stapper laat fiets achter: massale inzet hulpdiensten

Stapper laat fiets achter: massale inzet hulpdiensten

Het achterlaten van een fiets bij een kasteelvijver in Tegelen heeft in de nacht van donderdag op vrijdag voor heel wat consternatie gezorgd. Hulpdiensten werden massaal opgeroepen, omdat gedacht werd dat er iemand te water was geraakt.

Programma's