CV de Plintepuutsjere houdt het na 15 voor gezien met Vols Tropical

CV de Plintepuutsjere houdt het na 15 voor gezien met Vols Tropical

Carnavalsvereniging de Plintepuutsjere uit Vaals stopt na 15 jaar met het zomerfestival Vols Tropical. De editie van 28 juli was de laatste.

De belasting van het organiseren van een dergelijk evenement is voor de leden niet langer mogelijk in de drukke zomerperiode, zo staat in een persbericht. 'CV de Plintepuutsjere kijken terug op 15 prachtige edities', aldus Herman Wehkamp van de vereniging in Vaals.

Lees hier het persbericht:

Vols Tropical stopt definitief na vijftiende editie met de Snollebollekes

Komende zaterdag staat alweer de 15de editie van Vols Tropical op het programma. Op het programma staan dan de Snollebollekes en coverband Mag het wat Zachter.

Echter, na deze editie zal het evenement dat door menigeen in de harten is gesloten stoppen met bestaan. Carnavalsvereniging de Plintepuutsjere heeft besloten te gaan stoppen met de organisatie van dit evenement. De vereniging heeft in goed overleg besloten dat er geen 16de editie meer gaat komen.

De belasting van het organiseren van een dergelijk evenement bleek voor de leden niet langer mogelijk in de drukke zomerperiode. CV de Plintepuutsjere kijken terug op 14 prachtige edities, waarbij de komende editie zaterdag aanstaande de kers op de taart moet gaan worden.

Stiekem hoopt de vereniging dat er een andere vereniging op staat om het stokje over te nemen en dit prachtige evenementje te doen behouden voor Vaals. Rest de Plintepuutsjere iedereen te bedanken voor alle hulp en steun die we de afgelopen editie hebben mogen ontvangen en ons nu te gaan focussen op die allerlaatste editie.

Bedankt en tot zaterdag!

Logo 1Limburg