Cultura Nova TV - 26 aug 2018

Cultura Nova TV - 26 aug 2018

Cultura Nova is uitgebreid te volgen via L1. Elke avond vatten we de hoogtepunten samen in Cultura Nova TV. Te zien om 18:00 uur, gevolgd door herhalingen de hele avond en volgende middag.

Dit zijn de ingrediënten van zondag 26 augustus:

De chaos die de wereld heet

De zondag van Cultura Nova is 's middags voor de jeugd. We nemen een kijkje bij de familievoorstelling 'Wereld, einde van een' van Compagnie Frieda. In de voorstelling gaan de acteurs op zoek naar orde in de chaos die de wereld heet.


Een geluidswandeling door Heerlen

Klankkunstenaar Mike Kramer heeft een geluidswandeling door Heerlen uitgezet. Met een koptelefoon op loop je rond en ontstaat een bijzondere beleving.


Sportief: klimmen tegen Heerlense gevels

Een sportieve klimtocht op bijzondere plekken in Heerlen. Sportklimtrainer en voormalig Nederlands kampioen Rasjel Nilwik leert deelnemers hoe je veilig tegen gevels op kunt klimmen. Onze verslaggever doet ook even mee.


Terugkijken


De Cultura Nova dag in 2 minuten

Video: Mike Brassee

Cultura Nova

Het internationale theaterfestival Cultura Nova in de regio Heerlen is van vrijdag 23 augustus tot en met zondag 1 september 2019.

L1 doet uitgebreid verslag van de 29e editie van Cultura Nova. Elke dag is er een nieuwe uitzending van CNtv om 18:00 tot 18:15. Herhaling: 22:00, 00:25 en 17:00 de dag erna.
Alles is terug te kijken via www.l1.nl/culturanova.

Logo 1Limburg

A76 weer open na ernstig ongeval

A76 weer open na ernstig ongeval

De A76 tussen Aken en Geleen is weer open voor verkeer. De snelweg werd zaterdagavond laat afgesloten vanwege een ongeval waarbij een vrouw werd aangereden.

Programma's