Cultura Nova TV - 20 aug 2017

Cultura Nova TV - 20 aug 2017

Elke dag is er op L1 Cultura Nova TV, live om 17.50 uur. Herhaling om 20.50 en 22.50 uur.

Zondag praten we over de voorstelling ‘Zigzagkind’ van Laika en Het Nieuwstedelijk uit België. Een muziektheatervoorstelling over kinderen die zoeken naar hun eigen identiteit en zich losmaken van het gezag van de ouders. Er zijn ook opnames te zien van het stuk.

Een live-optreden is er van de dansers van Compagnia TPO. Verder aandacht voor de kindermiddag op het Burgemeester van Grunsvenplein en reportages over verschillende voorstellingen en over het project ‘COVAR’ van Els Roobroeck.

Wat voor Limburger ben jij?

De enquête is tot stand gekomen in het kader van de viering van 150 jaar Limburg in opdracht van Provincie Limburg en gekoppeld aan de reizende theatervoorstelling In het Zuiden ligt alles anders.

Wat voor Limburger ben jij?

Doe hier de test!

Cultura Nova

Het internationale theaterfestival Cultura Nova in de regio Heerlen is van vrijdag 23 augustus tot en met zondag 1 september 2019.

L1 doet uitgebreid verslag van de 29e editie van Cultura Nova. Alles is terug te kijken via www.l1.nl/culturanova.

Logo 1Limburg

Burenruzie leidt tot schedelbreuk en gehoorverlies

Burenruzie leidt tot schedelbreuk en gehoorverlies

De rechter heeft een 27-jarige man uit Landgraaf veroordeeld tot anderhalf jaar cel, waarvan zes maanden voorwaardelijk. Hij sloeg in december 2018 zijn buurman in elkaar met een honkbalknuppel. Het slachtoffer hield er een schedelbreuk en gehoorverlies…

Programma's