Cas Ronckers en Francis in Muziekfabriek Unplugged

Cas Ronckers en Francis in Muziekfabriek Unplugged

Zaterdag 6 oktober om 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 16:00

In de nieuwste reeks van de Muziekfabriek laten bands en artiesten zich van hun meest ingetogen kant zien. In de afgelopen winter schoten we 5 unplugged-afleveringen van het L1 muziekprogramma.

Het L1 live-muziekprogramma Muziekfabriek trekt heel even alle stekkers eruit voor een reeks akoestische edities van het oudste muziekprogramma van de Limburgse TV. In 5 afleveringen schotelt programmamaker Henk Hover je 6 verrassende acts voor uit het brede scala van de Limburgse pop-scene.

In een sfeervol ingerichte studio vertolken CATA, Isabelle Amé, Cas Ronckers, Francis, Quramitry en het singersongwritercollectief Op Geveul je akoestische versies voor van hun liedjes.

Aflevering 3

Francis is het pseudoniem van singer-songwriter Veerle Winkelmolen uit Maria-Hoop. Ze won in 2014 in Sittard de Limburgse voorronde van Kunstbende en won daarna ook de landelijke finale in Amsterdam. Met haar band Nbraska stond ze in de finale van Nu of Nooit. meer info: www.facebook.com/musicbyfrancis

Ook treedt de Roggelse singer-songwriter Cas Ronckers op, dit keer niet met zijn band CAS maar met zijn loopstation. Meer info: www.facebook.com/CAStheband

Muziekfabriek

Bekijk alle optredens op L1.nl/Muziekfabriek

Logo 1Limburg

Programma's