Carnavalsposter voor Ronald McDonald Kindervallei

Carnavalsposter voor Ronald McDonald Kindervallei

De Kerkraadse kunstenares Miriam Vleugels heeft, samen met Thea Coolen, manager van de Kindervallei en de Sittardse Sjtadsprins Rob I in de Albert Heijn in Sittard onder grote belangstelling het Carnavalsschilderij 2019 onthuld.

Van het schilderij zijn posters gedrukt in een oplage van 30.000 stuks en verkrijgbaar bij bijna alle Albert Heijn-winkels in Limburg.

Het schilderij wordt verkocht aan de hoogste bieder en voor de poster wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De totale opbrengst wordt gedoneerd aan de Kindervallei, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Ook zangeres Marleen Rutten verleende haar medewerking aan deze actie met een prachtig live opreden.

De eerste 100 posters werden gesigneerd door de kunstenares en Sjtadsprins Rob I.

“Alaaf! Een vrolijke carnavalsgroet waarbij we elkaar wensen dat het dak eraf mag en plezier voorop staat. Plezier is ook de grote gemene deler voor dit initiatief. Met rode wangen van plezier ging ik creatief aan de slag. Met rode oortjes van plezier laat ik Albert Heijn's hamster door een mooie dame tot prins gekust worden. De twinkeling in beider ogen is wat telt en dat gun je toch iedereen? Hoe groot is het geschenk wanneer vermoeide ogen weer gaan twinkelen?

Precies dát is wat voorop staat in de Ronald McDonald Kindervallei, waar zorgintensieve kinderen samen met hun familie kunnen genieten van een onbezorgde vakantie. En de cirkel van plezier is rond als wij daar met z’n allen, met een twinkeling in ónze ogen, een steentje aan kunnen bijdragen.” aldus Miriam Vleugels.

Thea Coolen vult aan: “Wat carnaval voor Limburgers is, is de Kindervallei voor gezinnen met een zorgintensief kind. Plezier en ontspanning om je een heel jaar op te verheugen en het gewone leven daarna weer aan te kunnen. Juist daarom vind ik het prachtig dat de opbrengst van deze actie voor de Kindervallei is; plezier voor plezier! Ik ben dan ook Miriam Vleugels, de Albert Heijn én Marleen Rutten zeer dankbaar voor hun belangeloze bijdrage aan deze actie “.

L11 Alaaf

Veel meer over de vastelaovend vind je op L11Alaaf.nl en op L11 Alaaf Facebook:

Logo 1Limburg