Breaking: L1 commentatoren grijpen naast de prijzen

Breaking: L1 commentatoren grijpen naast de prijzen

​De drie televisiecommentatoren van L1, die vandaag meeliepen bij de Einzelgängeroptocht, eindigden allen niet op het podium.

Beurtelings deden Tom Doesborg, Roger Lataster en Robert Janssen een poging om het publiek te laten lachen. 'We lopen uiteraard risico door dit te doen maar hoe laf is het om vanaf de zijlijn commentaar te geven? Je moet ook jezelf eens blootgeven', legde Doesborg vooraf uit.

Bij de prijsuitreiking ontstond enige verwarring toen Tom Doesborg toch als winnaar werd omgeroepen. Achteraf bleek er een fout te zijn gemaakt in de communicatie tussen de juryleden.

Echte winnaar werd Robert Buckx uit Berg aan de Maas met zijn act De nuuje bisjop kump uch bedeene.

Lees ook: Robert Buckx wint Einzelgängeroptocht 2019

Om toch een blijk van waardering te geven aan de presentatoren kunt u hieronder hun moments of fame in de Einzelgängeroptocht 2019 terugkijken.

Robert Janssen

Roger Lataster

Tom Doesborg

Presentator en gastheer van L1 Einzelgängeroptocht Ruud Kleinen sluit overigens niet uit dat komende jaren vaker prominente Limburgers als einzelgänger zullen opduiken. 'Ik weet dat iemand als Frans Theunisz daar zeker voor in is'. Zo'n 88 deelnemers beginnen om 13:00uur te lopen. Iedereen is welkom, toegang is gratis en met de fiets komen is gezien de drukte handig. Om 14:00uur komt de optocht live op L1 tv.

Bekijk de hele optocht terug

L1 zond de hele Einzelgängeroptocht live uit op L1 TV. Deze is uiteraard in zijn geheel terug te bekijken.

De Einzelgängeroptocht 2019 terugkijken

L11 Alaaf

Veel meer over de vastelaovend vind je op L11Alaaf.nl en op L11 Alaaf Facebook:

Logo 1Limburg