Blaaskracht: Emil praat met Gert Geluk

Blaaskracht: Emil praat met Gert Geluk

Zondag 13 oktober 18:00-19:00

Festival Vocallis richt zich op (klassieke) vocale muziek met concerten, masterclasses, workshops en educatieve projecten voor alle leeftijden. Van 25 oktober tot en met 10 november 2019 wordt in Zuid Limburg het internationale Festival Vocallis gehouden. Of het nu zingen, vertellen of schrijven betreft, Festival Vocallis viert de stem.

Onder het festivalthema VROUW worden dit jaar alleen componistes in de spotlight gezet. Het is namelijk precies een eeuw geleden dat vrouwen in Nederland actief kiesrecht kregen. Tijdens Festival Vocallis spelen meer dan 60 gerenommeerde musici werken van 50 componistes op sfeervolle locaties in Zuid-Limburg.

Samen met artistiek leider van Festival Vocallis Gert Geluk vieren we nu alvast de vrouw en nemen een voorproefje van wat er zoal te horen is.

|

Blaaskracht

Het maandelijkse muziekprogramma van L1 TV met aandacht voor fanfares, harmonieën, brassbands, koren, slagwerkers en alle andere muzikale zaken.

Meer over Blaaskracht

Logo 1Limburg

1Lunch: Politicus zoekt 'online bullies' thuis op

1Lunch: Politicus zoekt 'online bullies' thuis op

Man die zijn dode moeder in huis verborg weer voor de rechter, traumahelikopter naar ernstig ongeval, tennisster Demi Schuurs gaat opnieuw meedoen aan de WTA Finals en politicus zoekt mensen op na online scheldkanonnades. Dit en meer in onze 1Lunch.

Programma's