Blaaskracht Radio: LBM Concertconcoursen 2019 - deel 1

Blaaskracht Radio: LBM Concertconcoursen 2019 - deel 1

Zondag 3 november 18:00-21:00

In Blaaskracht Concert vanavond opnames van de concertconcoursen van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen van zondag 20 oktober jongstleden.

- Malvern Suite - Phillip Sparke/Jo Conjaerts
- Decennium - Eric Swiggers
Door Fanfare St.-Aldegondis – Maasbree olv Joep Schrader op zondag 20 oktober 2019 tijdens de concertconcoursen van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen.

- English Folk Song Suite - Ralph Vaughan Williams
- Wilten Festival Overture - Philip Sparke
Door Vereniging : Koninklijk Erkende Harmonie Amicitia – Banholt olv Frans Bemelmans op zondag 20 oktober 2019 tijdens de concertconcoursen van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen.

- A Springtime Celebration - Alfred Reed
- Old Russian Romances - Franco Cesarini
Harmonie St.-Michaël - Heugem-Maastricht olv Twan Cox op zondag 20 oktober 2019 tijdens de concertconcoursen van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen.

- Ministry of Winds - Jacob de Haan
- Variations on a Korean Folk Song - John Barnes Chance
Door Harmonie De Vriendenkring - Well olv Geert Jacobs op zondag 20 oktober 2019 tijdens de concertconcoursen van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen.

- Images - José Suñer-Oriola
- Give Us This Day - David Maslanka
Door Harmonie Amicitia - Vilt-Valkenburg aan de Geul olv Xavier Scheepers op zondag 27 oktober 2019 tijdens de concertconcoursen van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen.

- Mästare, alle söka dig - Rob Goorhuis
- Goodnight Sarajevo - Leon Vliex
Door Fanfare St.-Joseph - Pey-Echt olv Frank Steeghs op zondag 27 oktober 2019 tijdens de concertconcoursen van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen.

|

Blaaskracht

L1 Radio: Iedere zondagavond praat Emil met een gast uit de muziekwereld, gevolgd door het wekelijkse Blaaskracht Concert (harmonieën, fanfares, koren). Uitzendingen van voor juli 2019 vind je hier.

L1 TV: Ieder eerste weekend van de maand Blaaskracht TV.
Mail: blaaskracht@L1.nl

Meer over Blaaskracht

Logo 1Limburg

Programma's