Blaaskracht TV bij jeugdtreffen St. Agnes Bunde

Blaaskracht TV bij jeugdtreffen St. Agnes Bunde

Zaterdag 17 augustus 20:30, zondag 18 augustus 13:00 | 18:00

In deze nieuwe aflevering van Blaaskracht zijn we op bezoek bij het jeugdtreffen van jeugdharmonieën en fanfares georganiseerd door de 100 jarige Harmonie St. Agnes uit Bunde. Ze organiseerden dit op 16 en 17 maart 2019 in de St. Franciscusschool in Bunde.

Wij waren erbij op zaterdag en hebben opnames gemaakt van:

Jeugdfanfare Kon. Fanfare Concordia Ulestraten

Jeugdorkest Harmonie St. Caecilia Geulle

Jeugdorkest Harmonie en Drumband St. Agnes Bunde

Jeugdorkest Harmonie Orkest Brunssum 1907

Jeugdfanfare Fanfare St. Antonius Genhout (Sjnakefanfaar)

De 100-jarige Harmonie St. Agnes Bunde heeft ook een drumband onder leiding van Rick Maassen. We zien opnames van hun op het slagwerkconcours 2016 in Don Bosco Heel.

Verder in deze aflevering opnames van het appeltaartconcert van de Jong Talentklas van het Conservatorium Maastricht op 28 maart in het Parkstad Limburg Theater. Kinderen van 6 tot en met 17 jaar, jonge getalenteerde musici worden opgeleid tot de klassieke toppers van de toekomst.

We eindigen deze aflevering met opnames van het concertconcours in Enschede met Fanfare St. Caecilia Schinnen onder leiding van Theo Wolters die op 9 december vorig jaar 94,67 punten haalde, een eerste prijs met lof.

Hele uitzending april 2019

Blaaskracht

L1 Radio: Iedere zondagavond praat Emil met een gast uit de muziekwereld, gevolgd door het wekelijkse Blaaskracht Concert (harmonieën, fanfares, koren). Uitzendingen van voor juli 2019 vind je hier.

L1 TV: Ieder eerste weekend van de maand Blaaskracht TV.
Mail: blaaskracht@L1.nl

Meer over Blaaskracht

Logo 1Limburg

Programma's