Bij L1: Pierre Knubben, echtgenoot van Beppie Kraft, overleden

Bij L1: Pierre Knubben, echtgenoot van Beppie Kraft, overleden

Pierre Knubben, de echtgenoot van Beppie Kraft, is overleden. Hij was al een tijdje ziek. Vorig jaar februari werd duidelijk dat Knubben niet meer beter zou worden.

We zenden vandaag, 7 maart 2018, om 17:15, 19:15 en 22:15 een speciale documentaire van Pierre uit op L1 TV.

Beppie Anders: Pierre, de stille kracht

Pierre Knubben kwam meermaals aan het woord in programma's rond Beppie Kraft, zoals in de serie Beppie Anders, uitgezonden in juni 2017.

Daaruit bleek dat Pierre alles was voor Beppie. Hij bracht Beppie naar alle locaties, gaf haar tips tijdens optredens en gaf positieve of opbouwende kritiek bij het inzingen van nieuwe liedjes in de studio.

Maar ook zakelijk gezien gaf Pierre adviezen, onder meer bij het kopen van aandelen van Marlstone en het kopen van een huis in Spanje.

Pierre was er bij op de11devande11de 2017

Vaste waarde op de11vande11de in Maastricht is een optreden van Beppie Kraft.

In 2017 was het voor haar een heel bijzondere editie die tegelijkertijd ook emotioneel voor haar was. Pierre, die haar altijd vergezeld, was ongeneeslijk ziek.
Maar Pierre was er bij, op de11devande11de:

|

50 jaar getrouwd

Foto: Beppie Kraft en Pierre Knubben tijdens hun huwelijksdag op 15 april 1967.
Foto: Beppie Kraft en Pierre Knubben tijdens hun huwelijksdag op 15 april 1967.

2017 was ook het jaar waarin Pierre en Beppie hun 50-jarig huwelijk vierden, op 15 april.

Ze deden dat met een dankmis in de St.-Annakerk in Maastricht waar ze op 15 april 1967 trouwden. De gouden huwelijksmis, geleid door deken John Dautzenberg, werd bijgewoond door familie, vrienden en collega's en kennissen uit de politiek, mediawereld en Limburgse muziekscene.

De mis werd muzikaal opgeluisterd door Harmonie Heer Vooruit uit Heer en soloklarinettist Math Knubben. Gé Reinders uit Roermond bracht samen met Heer Vooruit het nummer 'Blaosmuziek' en zanger Martin Hurkens zong de nummers 'You raise me up' en 'Avé Maria'. De kinderen en kleinkinderen van Beppie en Pierre hielden een korte toedracht.

Bijzonder was het moment waarop Beppie Kraft het liefdesnummer 'Iech haw vaan diech' zong voor haar man. Na afloop van de mis feliciteerden de aanwezigen Beppie Kraft en Pierre Knubben met het jubileum.

Veel meer over Beppie Kraft

L11 Alaaf

Veel meer over de vastelaovend vind je op L11Alaaf.nl en op L11 Alaaf Facebook:

Logo 1Limburg