Belgische firma bouwt LVK-feestpaviljoen 2020

Belgische firma bouwt LVK-feestpaviljoen 2020

De Belgisch-Limburgse tentenbouwer Veldeman uit Bree gaat het feestpaviljoen bouwen voor de finale van het LVK 2020 in Echt.

Volgens de organisatie is een overeenkomst getekend voor de bouw van een hoofdpaviljoen met twee verdiepingen ter grootte van ruim 4.700m2 en enkele kleinere paviljoens. Op 20 en 25 september zijn er ook bijeenkomsten voor vrijwilligers en sponsors die de finale van het LVK op vrijdag 7 februari in Echt willen ondersteunen. De organisatie gaat er een 3-daags feest van maken. Lees hier de persberichten van de organisatie van de finale van het LVK2020:


P E R S B E R I C H T

Echt, 22-08-2019

VELDEMAN LEVERT FEESTPAVILJOEN LVK 2020

Op 7 februari 2020 is de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. De 44e (jubileum)editie belooft een groots spektakel te worden. En een mega feest vraagt om een mega locatie. Hiervoor is LVK 2020 de samenwerking aangegaan met Veldeman uit Bree. Deze specialist in tenten en tijdelijke hallen, verzorgt een enorme eyecatcher van een paviljoen voor het feestweekend. LVK 2020 en Veldeman hebben een overeenkomst getekend voor de bouw van een TFS hoofdpaviljoen en enkele kleinere paviljoens.

In totaal overdekt Veldeman ruim 4.700m2 van het feestterrein in Echt. Pukkelpop, Rock Werchter, Lowlands... Het zijn maar enkele van de tientallen festivals waar Veldeman de TFStenten heeft geplaatst. Tijdens de Olympische Spelen volgend jaar in Japan gaat Veldeman maar liefst 30.000m2 aan tenten leveren die tyfoon bestendig zijn. De TFS heeft een unieke vorm en biedt een spectaculair uitzicht, zowel van binnen als van buiten. De hoge binnenruimte en zwarte binnenzijde zonder palen of spankabels zien er niet alleen schitterend uit. Het biedt ook een perfecte akoestiek voor 3 muzikale topavonden.

VIP DECK

Wil je helemaal niets missen van de optredens tijdens het feestweekend? Niet in de rij staan voor een hapje en een drankje, maar de hele avond genieten van een heerlijk buffet? Word je graag helemaal in de watten gelegd tijdens het evenement? Met andere woorden; helemaal ontzorgd worden en er echt een onvergetelijke muzikale avond van maken. Dat kan! Veldeman en LVK 2020, bouwen namelijk een TFS paviljoen met 2 verdiepingen. De eerste verdieping van de TFS wordt omgetoverd tot heus VIP DECK. Het ontbreekt de VIP's aan niets tijdens het weekend. Beleef als VIP een volledig verzorgde avond, van binnenkomst tot het einde van de avond en geniet van een fantastisch uitzicht op het podium.

Klinkt goed hè? Is het ook. Trakteer jezelf, vrienden, familie of zakelijke relaties op een VIP arrangement en geniet. Want net als de evenementen, is het VIP DECK een ECHTe beleving op zich.

Programma feestweekend

De komende weken wordt via Social Media de programmering van het feestweekend bekend gemaakt. Blok de agenda alvast van 7 t/m 9 februari 2020 en volg www.lvk2020.nl en Social

Media voor de laatste informatie! We zien je graag in Echt, Het Smalste Stukje Nederland!


LVK 2020 GEEFT EEN "SNEAK PEEK" TIJDENS INFORMATIEAVOND.

Weet jij de datum en locatie al van het LVK 2020? Precies! Van vrijdag 7 februari t/m zondag 9 februari 2020 organiseert C.V. De Aester Echt een groots feestweekend, dat start met de Finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer, kortweg het LVK! Een uniek evenement waar heel Limburg maanden naar toeleeft. Zo’n evenement en weekend kan alleen georganiseerd worden met behulp van vele vrijwilligers, bedrijven en sponsoren.

Heb jij je al opgegeven als vrijwilliger? Top, super, geweldig, fantastisch, ontzettend bedankt!

Heb je interesse om als vrijwilliger te helpen; voor, tijdens of na het feestweekend?

Op vrijdag 20 september 2019 wordt van 19:30 tot 21:30 uur een informatieavond

georganiseerd bij Broen Café De Mert in Echt. Stichting LVK 2020 geeft dan, samen met een

afvaardiging van Gemeente Echt-Susteren, een uniek kijkje achter de schermen van het LVK.

Ervaar hoe ver de organisatie is met alle voorbereidingen, hoe groots het feestweekend wordt én hoe vele vrijwillers meehelpen om het feestweekend tot een gigantisch succes te maken. Voor wat, hoort wat. Dus krijg je een extra "sneak peek" tijdens deze informatieavond. De eerste artiesten die optreden tijdens het feestweekend, worden die avond bekend gemaakt. Dat wil je niet missen!

Heb jij een gaatje in je agenda van 7 t/m 9 februari? En wil je een event als het LVK eens vanaf de andere kant meemaken? Wil jij meehelpen tijdens één of meerdere dagen van het feestweekend?

Meld je dan snel aan als vrijwilliger via www.lvk2020.nl. En vergeet niet je ook direct aan te

melden voor de informatieavond. Vragen? Laat het weten via personeel@lvk2020.nl.

Agenda

Datum: Vrijdag 20 september 2019

19.30 uur: Inloop

20.00 uur: Start informatieavond

21.30 uur: Einde

Locatie: Broen Café De Mert (Marktstraat 3 in Echt)


LVK 2020 GEEFT EEN KIJKJE IN DE VASTELAOVESKEUKEN MET EEN INFORMATIEAVOND VOOR ONDERNEMERS

Je bedrijf in the picture zetten tijdens het LVK 2020? Dat kan! Er zijn vele manieren om als sponsor een bijdrage te leveren aan het LVK 2020 in Echt. Wil je weten hoe? Kom dan naar de speciale informatieavond voor sponsoren op 25 september van 19:00 uur tot 22:00 uur in Cultuurhuis Edith Stein in Echt.

Van vrijdag 7 februari t/m zondag 9 februari 2020 organiseert C.V. De Aester Echt een groots feestweekend, dat start met de Finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer, kortweg het LVK! Een uniek evenement waar heel Limburg weken naar toeleeft. Zo’n evenement en weekend kan alleen georganiseerd worden met behulp van vele vrijwilligers, bedrijven en sponsoren.

Speciaal voor ondernemers organiseert C.V. De Aester, onder de noemer van Stichting LVK 2020, een informatiebijeenkomst op woensdag 25 september 2019. Onder het genot van een hapje en drankje geeft de stichting een uniek kijkje achter de schermen van het LVK. Ervaar samen met collega ondernemers de passie van de vele vrijwilligers, ontdek hoe ver de organisatie is met alle voorbereidingen, hoe groots het feestweekend wordt, én hoe jouw bedrijf in the picture kan worden gezet als sponsor van het LVK 2020.

Tijdens deze informatiebijeenkomst worden de diverse sponsorpakketten gepresenteerd. Heb je interesse? De leden van Stichting LVK 2020 geven deze avond graag antwoord op alle vragen.

Wat heeft het LVK ondernemers te bieden?

Je brengt je bedrijf onder de aandacht bij;

-het Limburgse publiek, vanaf de voorrondes tot de apotheose tijdens de finale LVK 2020.

-ruim 6.000 feestvierders in het feestpaviljoen in Echt.

-meer dan 400.000 mensen die voor de buis gekluisterd zitten.

Trakteer jezelf en je relaties en/of medewerkers op een heerlijke finale-avond op het verhoogde en luxe VIP DECK. Geniet samen met jouw gasten van een heuse VIPontvangst, met bubbels en een walking diner van regionale producten.

Met andere woorden: Laat je door de organisatie in de watten leggen en zet gelijktijdig jouw

bedrijf op een ongedwongen manier in the picture tijdens een uniek evenement. Je steunt LVK 2020 in Echt bij de organisatie van een uniek evenement in Limburg en zet samen met de vele vrijwilligers de Limburgse cultuur op de kaart.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Wil je meer weten van de voorbereidingen en de diverse sponsormogelijkheden? Meld je dan snel aan voor de informatiebijeenkomst via www.lvk2020.nl. Verhinderd en wel geïnteresseerd? Mail dan je contactgegevens door naar sponsoring@lvk2020.nl zodat we je kunnen informeren over de mogelijkheden.

We zien jullie graag op woensdag 25 september in Echt!


Logo 1Limburg