AvondGasten: Selma Ann Louis in Kerkrade

AvondGasten: Selma Ann Louis in Kerkrade

De musical Selma Ann Louis krijgt lovende recensies en staat de komende vijf dagen in Kerkrade.

In AvondGasten schakelen we naar de hoofdrolspeler Arjan Ederveen.

Selma Ann Louis

Selma Ann Louis is een nieuwe komische en muzikale voorstelling met zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen. Stichting Theateralliantie en BOS Theaterproducties presenteren deze roadmoviemusical met niemand minder dan Plien & Bianca en Arjan Ederveen in de hoofdrollen.

Het drietal speelt drie jeugdvrienden die elkaar na lange tijd weer terugzien en dan besluiten om de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Maar, voor ze goed en wel zijn vertrokken, slaat het noodlot toe en raken ze betrokken bij een schietpartij.

In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Tijdens de roadtrip die volgt worden ze pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Ze besluiten hun ketenen los te gooien en alsnog hun dromen achterna te reizen.

Meer informatie op www.plt.nl

AvondGasten

Met sprankelende gasten aan tafel en verslaggevers in de provincie Limburg. Over politiek, sport, kunst, cultuur, economie en maatschappelijke onderwerpen.

Elke werkdag om 17:55, 20:55 en 22:55 uur op L1 TV.

Nog meer van AvondGasten bekijken

Logo 1Limburg

Vierde zege op rij voor MVV

Vierde zege op rij voor MVV

MVV heeft haar vierde zege op rij te pakken. Tegen de ploeg die laatste staat in de Keuken Kampioen Divisie, Jong FC Utrecht werd het een alles behalve makkelijke 4-2 overwinning.

Programma's