AvondGasten over het grootste DNA-verwantschapsonderzoek ooit

AvondGasten over het grootste DNA-verwantschapsonderzoek ooit

In februari begint het grootste DNA-verwantschapsonderzoek dat ooit in Nederland is gehouden. In een poging om de dood van Nicky Verstappen op te lossen, wordt 21.500 mannen gevraagd om hun DNA af te staan.

Als het DNA-verwantschapsonderzoek in de zaak Nicky Verstappen leidt tot een match wil dat niet zeggen dat die persoon meteen verdacht is. ,Het zou wel een doorbraak zijn Jan Eland

In L1 AvondGasten praten we over de bijzonderheden in deze zaak met Jan Eland, die als hoofdofficier van Justitie verantwoordelijk is voor het onderzoek,

Annette Klarenbeek, die als communicatiedeskundige probeert te zorgen voor een zo hoog mogelijk deelname aan het onderzoek en verslaggever Jos van den Broek, die deze zaal al 20 jaar volgt.

AvondGasten

Met sprankelende gasten aan tafel en verslaggevers in de provincie Limburg. Over politiek, sport, kunst, cultuur, economie en maatschappelijke onderwerpen.

Sinds september 2018 zenden wij AvondGasten enkele keren per jaar uit vanuit het Europees parlement in Brussel.

Dagelijks nieuws volg je via L1mburg Centraal.

Logo 1Limburg

Caleb Ewan verslaat Groenewegen in Toulouse

Caleb Ewan verslaat Groenewegen in Toulouse

Mike Teunissen zette zijn ploegmaat Dylan Groenewegen keurig af voor de sprint, maar zijn kamergenoot in de Ronde van Frankrijk kwam op de streep in Toulouse enkele centimeters te kort om Caleb Ewan van de etappewinst af te houden.

Programma's