AvondGasten: Make a Wish Limburg zorgt voor droomdag

AvondGasten: Make a Wish Limburg zorgt voor droomdag

Ernstig zieke kinderen een onvergetelijke dag bezorgen. Dat doet de stichting Make a Wish Limburg.

Ik wilde liever wensen van anderen vervullen dan dat ik zelf een wens kreeg. Ik had alles wat ik wilde al, bij het vervullen van wensen van anderen voel ik me goed Charlotte van Dongen

De 15-jarige Charlotte van Dongen had toen ze ziek was zelf maar één wens: andere zieke kinderen helpen. Dat vertelde ze in het programma AvondGasten. "Ik wilde liever wensen van anderen vervullen dan dat ik zelf een wens kreeg. Ik had alles wat ik wilde al, bij het vervullen van wensen van anderen voel ik me goed."

Job wilde iets heel stoers doen met zijn broer, iets met terreinauto's en soldaten. Dat is ook gebeurd. Je merkt op zo'n dag dat je als gezin alle zorgen even vergeet, en dat is heel fijn Ruben Halmans

Ook Ruben Halmans was te gast. Zijn zoon Job kreeg van de stichting een wensdag toen hij ernstig ziek was. "Job wilde iets heel stoers doen met zijn broer, iets met terreinauto's en soldaten. Dat is ook gebeurd. Je merkt op zo'n dag dat je als gezin alle zorgen even vergeet, en dat is heel fijn."

Met Job gaat het inmiddels beter, hij is in september uitbehandeld en dan wordt hij genezen verklaard zo vertelde zijn vader. Ruben is inmiddels vrijwilliger geworden bij stichting Make a Wish Limburg. Charlotte wordt ambassadrice van de stichting.

AvondGasten

Met sprankelende gasten aan tafel en verslaggevers in de provincie Limburg. Over politiek, sport, kunst, cultuur, economie en maatschappelijke onderwerpen.

Sinds september 2018 zenden wij AvondGasten enkele keren per jaar uit vanuit het Europees parlement in Brussel.

Dagelijks nieuws volg je via L1mburg Centraal.

Logo 1Limburg

Programma's