AvondGasten: Guido Görtzen verlaat het volleybal voor functie bij Snowworld

AvondGasten: Guido Görtzen verlaat het volleybal voor functie bij Snowworld

Hij speelde als volleyballer over de hele wereld. Kwam 425 keer uit voor Oranje en werd Olympisch kampioen tijdens de Spelen in Atlanta. Daarna werd hij manager en volleybalcoach, tot vorig voorjaar in Zuid-Korea. Guido Görtzen.

De volleybal is nu opgeborgen, Görtzen is terug in Limburg.

In AvondGasten zegt Görtzen:

Ik miste mijn kinderen toen ik in Zuid-Korea zat, die zag ik alleen via Skype. Ik wilde graag weer in Nederland werken en zag een hele mooie vacature voorbijkomen, een managersfunctie bij Snowworld in Landgraaf waar ze naast een skibaan ook een healthclub hebben. Van het een kwam het ander. Geen volleybal meer, wel sport en bewegen, doelen stellen, coachen en resultaatgericht werken Guido Görtzen

Görtzen zet zich bij Snowworld onder andere in voor het bevorderen van de gezondheid van kinderen en jongeren. Hij wil obesitas en een ongezonde leefstijl aanpakken. "Volleybal heeft me veel opgeleverd. Dat kan ik op een goede manier inzetten."

AvondGasten

Met sprankelende gasten aan tafel en verslaggevers in de provincie Limburg. Over politiek, sport, kunst, cultuur, economie en maatschappelijke onderwerpen.

Sinds september 2018 zenden wij AvondGasten enkele keren per jaar uit vanuit het Europees parlement in Brussel.

Dagelijks nieuws volg je via L1mburg Centraal.

Logo 1Limburg

Programma's