AvondGasten - 16 okt 2017

AvondGasten - 16 okt 2017

De onderwerpen in AvondGasten maandag 16 oktober:

Terugblik sportweekend

De politie gaat onderzoek doen naar mogelijke racistische uitlatingen die gedaan zouden zijn na de voetbalwedstrijd VVV-Venlo tegen PSV gistermiddag in Venlo. Er klonken onder andere oerwoudgeluiden. Wat kan je er überhaupt aan doen?

In AvondGasten een reactie van Marco Bogers, algemeen directeur VVV-Venlo en hoe moet je hierop reageren dan en meer nieuws uit de sportwereld bespreken we met sportanalist en oud-voetballer Reginald Thal.

Terugkijken

De Sleepwet

Verder hebben we het over de veelbesproken 'Sleepwet'. De wet waarmee vanaf 1 januari geheime diensten in Nederland nog meer van u kunnen weten.

Paul Breitbarth, gastdocent van de Universiteit Maastricht is deskundige op dit gebied. Waarom hebben we die Sleepwet nu ineens nodig? Wat zijn de grote voor- en nadelen? Waarom moeten we ons er zorgen over maken?

Terugkijken

Nieuwe thriller 'Broertje' van Michael Berg

Vandaag verschijnt de nieuwe thriller 'Broertje' van Michel van Bergen Henegouwen die schrijft onder het pseudoniem Michael Berg.

Onder andere de vader van personage Lotte wordt vermoord. En haar broertje Felix, een autistische jongen, is de hoofdverdachte. Ze gelooft er niets van en gaat op onderzoek uit. Hij ontsnapt en dan ontspint het verhaal zich.

Het is alweer de achtste thriller van Michael Berg. Waar haal je ook als schrijver elke keer opnieuw je inspiratie?

Terugkijken

Presentatie: Sander Kleikers

AvondGasten

Met sprankelende gasten aan tafel en verslaggevers in de provincie Limburg. Over politiek, sport, kunst, cultuur, economie en maatschappelijke onderwerpen.

Elke werkdag om 17:55, 20:55 en 22:55 uur op L1 TV.

Nog meer van AvondGasten bekijken

Logo 1Limburg

Programma's