AvondGasten - 13 jun 2018

AvondGasten - 13 jun 2018

Kansen en bedreigingen voor de horeca in Maastricht

In Avondgasten aandacht voor het toerisme in Maastricht, wat zijn de kansen en bedreigingen.

Steeds meer Airbenb's komen er op de markt waardoor er wildgroei dreigt te ontstaan. Een gesprek met Lars Flinkerbusch van Maastricht Marketing.

Terugkijken

Natuurkundige Gideon Koekoek over leven op Mars

Natuurkundige Gideon Koekoek komt vertellen over het leven op Mars. Dankzij allerlei missies met robotwagentjes weten we nu veel meer over deze rode planeet.

Terugkijken

Indië-dagboek van Theo van Roij

Tussen 1945 en 1949 gingen ruim 100.000 Nederlandse mannen vechten in Indonesië om de voormalige kolonie weer terug te krijgen. Theo van Roij uit Venlo ging ook naar de Oost, hield daar een dagboek bij.

In 1994 stierf hij, maar nu is van zijn levensverhaal een boek verschenen. De schrijver, Bob de Graaff, geeft tekst en uitleg.

Terugkijken

Presentatie: Sander Kleikers

AvondGasten

Met sprankelende gasten aan tafel en verslaggevers in de provincie Limburg. Over politiek, sport, kunst, cultuur, economie en maatschappelijke onderwerpen.

Elke werkdag om 17:55, 20:55 en 22:55 uur op L1 TV.

Nog meer van AvondGasten bekijken

Logo 1Limburg

Advocaat trucker: 'Gele Hesjes criminele organisatie'

Advocaat trucker: 'Gele Hesjes criminele organisatie'

De advocaat van de 47-jarige trucker, die vrijdag een demonstrant van de Gele Hesjes doodreed, is niet te spreken over de acties van deze groepering. "Ik vind dat gewoon een criminele organisatie, mensen die zoiets doen...", zei advocaat Richard Wagemans.

Programma's