Afscheid vastelaovend met Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale

Afbeelding ter illustratie © Bron: L1
GULPENER VASTELAOVES FINALE Dinsdag vanaf 21.00 uur op TV: de Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale. De afsluiting van Vastelaovend 2012.
Gulpen verandert op dinsdag 21 februari in een tranendal. Daar vindt hét jènk-moment van 2012 plaats voor iedere fervente vastaloavesvierder. Voor de tiende keer wordt op de Markt in Gulpen de Limburgse vastelaovend officieel afgesloten met de Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale. L1 is daar uiteraard bij.
Stichting AlAaf maakt er vooral een feestelijk slotakkoord van met hulp van o.a. Beppie Kraft, Paul en Leo, La Bamba en huisorkest Valsj plat. Tijdens deze muzikale zitting wordt ook bekend gemaakt welke Limburger de verkiezing Vastelaovesvierder van 't jaor wint. Start van het programma is om 17.00 uur. De Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale is voor iedereen vrij toegankelijk zónder een vooraf verkregen toegangsbewijs.
Meevieren en meejènken kan bij L1 TV op dinsdag 21 februari om 21.00 uur en op Aswoensdag 22 februari vanaf 10.30 uur. Wedden dat dat ieders bloedend vastelaoveshart troost?
Meer weten? Kijk op www.l11.nl / www.vastelaovesfinale.nl