Afgang voor VVV-Venlo

Afbeelding ter illustratie © Bron: L1
VVV-Venlo heeft de uitwedstrijd tegen Heracles kansloos verloren. Het werd een 7-0 nederlaag op het kunstgras in Almelo. Trainer Glen De Boeck sprak van een"zeer grote vernedering".


,,We moeten nu de rangen sluiten en in de winterstop een analyse maken. En die analyse zal keihard zijn'', aldus De Boeck, die ook in het L1-programma De Aftrap al aandrong op versterkingen voor VVV.
,,Dit is een zeer grote vernedering. Voor mijzelf maar ook voor de club'', zei de Belgische trainer van de Venlonaren. ,,Dit mag nooit gebeuren.''
De trainer is niet bang voor ontslag, zo zei hij. ,,De club staat achter me en het bestuur is op de hoogte van de pijnpunten die er zijn. Er moet dringend iets gebeuren.'' De Boeck zal niet uit zichzelf opstappen. ,,Zo zit ik niet in elkaar.''
Aanvoerder Marcel Meeuwis schaamde zich voor het optreden van VVV. ,,We zijn afgeslacht, op alle fronten'', oordeelde hij. ,,Ik ben blij dat het geen 10-0 is geworden. Op dit moment voetballen we als 'los zand' en niet als collectief. VVV was deze wedstrijd eredivisie-onwaardig."
Marcel Meeuwis startte toch in de basis tegen Heracles, volgens De Boeck omdat Wildschut nog te geblesseerd was.