8 jan 2015

8 jan 2015

De onderwerpen van het L1NWS op TV:

Limburg staat stil bij gruwelijke terreurdaad
Limburg staat vanavond ook stil bij de aanlslag op het wekblad Charlie Hebdo in Parijs. In het hele land beginnen om 18 uur demonstraties om de 12 doden te herdenken. Op dat tijdstip is ook in Parijs een herdenkingsbijeenkomst voor de slachtoffers.

Andre Kuipers
Een volgepakte aula vandaag in het Raayland College in Venray. Astronaut Andre Kuipers woonde daar het Science Symposium bij. De kans om de enige levende Nederlandse ruimtevaarder van dichtbij de te zien of te ontmoeten, laat je niet zo snel liggen. Kuipers is ambassadeur van het Techniekpact dat wil de aansluiting tussen onderwijs en technieksector verbeteren.

Dak-en thuislozen trainen voor Venloop
Ze zijn gemotiveerd. Ze zijn fanatiek en ze willen. Een bijzondere groep renners traint voor de Venloop. 15 dak-en thuislozen melden zich over twee maanden aan de start in Venlo. Vandaag begon de training.

Verjaardag Elvis Presley
Miljoenen fans vieren de verjaardag van Elvis Presley. Hij zou vandaag 80 jaar oud zijn geworden. Ook in Maastricht wordt zijn verjaardag gevierd, bij de 70-jarige Corry Custers.

De benjamin van wielerploeg Giant-Alpecin
Ze is de benjamin van wielerploeg Giant-Alpecin, Kyara Stijns uit Bunde. Ze is pas 19 jaar en werd gisteren gepresenteerd in Berlijn. 150 journalisten waren daar verzameld. Stijns keek haar ogen uit.

L1NWS
Elke dag om 17:30, 18:30, 19:30, 20:30, 21:30, 22:30 en 23:30 uur
Volledige uitzendingen van het L1NWS vindt u hier: www.l1.nl/Gemist
Losse items uit het L1NWS vindt u hier: www.l1.nl/programma/l1video

Logo 1Limburg

Programma's